IDENTIFICACIÓ I ESTERILITZACIÓ DELS GATS A PREUS PROMOCIONALS

L'Ajuntament ha arribat a un acord de col·laboració amb el veterinari localZooserveis Centre Veterinari perquè apliqui un 15% de descompte en les castracions durant el mes de març, per a més informació de la promoció s'ha de contactardirectament amb Zooserveis (977 67 70 75)

 

TALLERS PER A LA GENT GRAN

L’Ajuntament de Llorenç, amb el suport del Consell Comarcal del Baix Penedès reprenen els tallers “Gent gran activa” que es van dur a terme a finals de l’any 2023.

Són gratuïts i es faran a la Biblioteca municipal els següents dies: dilluns 11 i 18 de març; 1, 8, 15, 22, 29 d’abril i 6 de maig, de 10 a 11:30 h.

En les sessions es faran exercicis de memòria, jocs, música i molts més!


SERVEI DE VOLUNTARIAT “BON DIA”

Les persones voluntàries del servei ja han començat a fer el seguiment de persones majors de 65 anys que viuen soles mitjançant trucades setmanals.

Si algú vol ser trucat/trucada, ho ha de comunicar al telèfon 977677106 ext. 1

 

PROCÉS PARTICIPATIU POPULAR PER PREPARAR LA FESTA MAJOR

El dijous 7 de març a les 19 h l’Ajuntament organitza un PROCÉS PARTICIPATIU per repensar la Festa Major obert a tothom (petits, joves, adults i grans) per aportar idees i donar un nou aire a la nostra festa més gran entre tots i totes. Proposa les teves idees, el moment és ara! Es farà a l’Ajuntament.

 

CARAMELLES 2024

Us informem que el Diumenge de Pasqua, 31 de març, les caramelles seguiran un recorregut diferent a l'habitual i que serà el següent: Església, plaça Immaculada, davant de l'Ajuntament, on es durà a terme la inauguració del nou pal, que hissarà la senyera i on es cantaran "Els segadors"

 

PANCARTES ALS BALCONS PEL 8 DE MARÇ!

Des del Portal Nou volem animar a tot Llorenç a participar del 8M penjant pancartes a les finestres i balcons de les cases, ja siguin cartrons o teles, a pintura o esprai. Us convidem a sumar-vos a aquesta iniciativa en suport al Dia de la Dona i contribuir així a fer del poble un espai lliure de sexisme.

Si ens envieu fotografies de les pancartes al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. les publicarem al número corresponent a març i abril, deixant així constància del fet més enllà del propi dia. Esperem ser moltes en aquesta acció. Gràcies per la vostra col·laboració!

 

INSPECCIÓ TÈCNICA PERIÒDICA A VEHICLES AGRÍCOLES

Tindrà lloc els dies 8 i 11 de març, de 8:30 a 12:30 h a l’Agrícola i Secció de Crèdit de Llorenç.

Passeu o truqueu a les oficines de la cooperativa per concretar l’hora: telèfon 977677022 (només es podran revisar vehicles amb cita prèvia).

Heu de portar el número de matrícula, nom del propietari i tipus de vehicle (tractor, remolc,...)

Tots els vehicles hauran de tenir l’assegurança en vigor

Documentació a presentar: Permís de circulació + tarja ITV - assegurança

 

INFORMACIÓ PER A JOVES @biblioijove.llorenc

 

CURSOS

El PIJ Llorenç acollirà un curs de premonitors/es en el lleure, promogut des de Jove Baix Penedès, que es durà a terme els dies 25, 26, 27 i 28 de març, de 9 a 14 h.

Per altra banda, a l’estiu es farà un curs de monitors/es d’educació en el lleure a l’Arboç. Us anirem informant sobre aquesta proposta.

 

XERRADA, I DESPRÉS DE L’ESO, QUÈ?...

El PIJ Llorenç forma part de la xarxa comarcal Jove Baix Penedès que, cada any ofereix aquesta xerrada a l’alumnat i famílies de 3r i 4t d’ESO per orientar-les sobre el futur formatiu després d’aquesta etapa obligatòria. Al març hi ha previstes dues xerrades, que es faran a les 6 de la tarda segons aquest calendari:

*Dilluns, 11 de març, a l’Institut Coster de la Torre

*Dijous, 14 de març, a l’Institut Mediterrània del Vendrell

Tothom qui tingui interès pot assistir a qualsevol de les convocatòries.

 

ASSESSORAMENTS ACADÈMICS PER A JOVES ESTUDIANTSAL PIJ LLORENÇ

Si vols orientació sobre els estudis que pots seguir després de l’ESO, el Batxillerat o el cicle que estiguis estudiant, el dia 18 d’abril vindrà una tècnica especialitzada de l’Oficina Jove al nostre PIJ

Demana hora al WhatsApp 676199010. Les sessions són de tarda i individualitzades.

 

“FES LA TEVA ACCIÓ” 2024

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament proposa un PROCÉS PARTICIPATIU amb joves per tal que ens digueu quina activitat voldríeu organitzar amb la dotació de 600 € que sorgeixen del programa “Fes la teva acció”, de l’Oficina Jove del Baix Penedès.

Podeu fer arribar els vostres suggeriments les stories de @biblioijove.llorenc

 

LA 103 VOLTA CICLISTA A CATALUNYA PASSARÀ PER LLORENÇ

Serà el dia 22 de març, de les 14:30 h a les 15 h quan es preveu que els participants de la 5a etapa de la volta passin pel nostre municipi.

                                                                                                                   

NOVA ÀREA D’EMERGÈNCIA DEL PORTA A PORTA I SERVEI DE DEIXALLERIA

L'Ajuntament informa que ja està en funcionament l'àrea d'emergència del servei Porta a Porta, per fer-ne ús (4 vegades al mes), heu de seguir les instruccions de les cartes que heu rebut al vostre domicili per tal de descarregar l'aplicació.

Aquesta mateixa Aplicació serà necessària per accedir a la Deixalleria de l'Empalme, que també funcionarà amb aquest sistema i estarà plenament operativa cap als voltants d'abril.

Si necessiteu suport per gestionar la descàrrega i l'accés a l'aplicació, podreu venir a l'Ajuntament, de dilluns a divendres, en horari d'atenció al públic (de 9 h a 13 h i dimarts també de 16 h a 19 h)


RECOLLIDA DE TRASTOS I ANDRÒMINES: Dijous 7 i 21 de març

El servei té lloc el primer i tercer dijous de cada mes. Informeu prèviament a l’Ajuntament (977677106). Heu de treure els objectes a l’exterior del vostre domicili els dies 6 i 20 de març a la nit.

SERVEI DE DEIXALLERIA

Us recordem que la deixalleria estarà ubicada al C/ Barcelona 11 (L’Empalme-Sant Jaume).

Horari d’atenció: dilluns, dimecres, divendres i dissabte de 9 a 14 h. Dimecres també de 17 a 19 h.

SERVEI DE PODA: Dies 12 i 26 de març

Prèviament, haureu de trucar a l’ajuntament per sol·licitar la recollida i per venir a buscar el sac especial (IMPORTANT!! només s’agafarà la resta que vagi en aquest sac). Deixeu les restes els dies 11 i 25 de març a la nit a la porta del vostre domicili.