WhatsAppAjuntament

 

L’Ajuntament de Llorenç del Penedès ha activat un canal de difusió propi a WhatsApp, una de les principals eines de missatgeria instantània. Des de fa uns mesos, la plataforma ha activat una nova funcionalitat anomenada ‘Canals’ que permet difondre de forma ràpida, senzilla i privada, continguts d’interès per a la ciutadania. Aquesta nova funcionalitat facilita també que aquesta informació oficial es pugui compartir ràpidament i arribi a molta més gent.


Com utilitzar el servei:
La nova funcionalitat està disponible per als usuaris de la plataforma en una pestanya anomenada ‘Actualitzacions’. Per rebre les novetats de l’Ajuntament de Llorenç del Penedès a WhatsApp cal:


*Obrir l’última versió de l’aplicació al telèfon o al navegador web
*Accedir-hi des de l’enllaç AjLlorenç/whatsapp o cercar “Comunicació Llorenç del Penedès” a l'apartat ‘Actualitzacions > Canals’ de l’aplicació
*Seleccionar el canal
*Acceptar les condicions
*Prémer el botó ‘Segueix’


Els canals de WhatsApp
Els canals de WhatsApp són una eina de comunicació unidireccional perquè els usuaris puguin seguir de forma privada allò que els interessa. L’Ajuntament de Llorenç del Penedès és un dels primers a disposar d’un canal de comunicació en aquesta plataforma.


Enllaç al canal: https://whatsapp.com/channel/0029VaKK3JX4tRrwMYrgpW1r