entrada escola

ENTORN EDUCATIU SEGUR-ACCÉS DE VIANANTS A LES ESCOLES

A partir del dia 8 de gener es tallarà el tram final del carrer de les Escoles (davant de l'Escola Les Cometes) durant les hores d’entrada i sortida dels alumnes, és a dir, de 8:50h a 9:05h, i de 16:20h a 16:35 h.

Aquesta iniciativa té el propòsit d'aconseguir un entorn educatiu més segur.

Amb el mateix objectiu, també s’han millorat les entrades al pàrquing del davant de les Escoles per facilitar l'accés als vehicles.

Aquesta acció s’emmarca dins el PLA MUNICIPAL DE MILLORES A L’ESCOLA.

Així mateix, animem a les famílies, en la mesura de les possibilitats personals i laborals de cadascuna, a portar i recollir els infants a peu.

 

ASSESSORAMENTS ACADÈMICS A JOVES

Els dimarts, 27 de febrer i 5 de març a la tarda, una tècnica del Consell Comarcal del Baix Penedès vindrà al PIJ Llorenç a atendre les consultes de joves que tinguin dubtes amb els seus estudis. Demaneu cita prèvia al WhatsApp 676199010 ja que les visites són individualitzades.

 

ÀREA D’EMERGÈNCIA

A partir del dia 7 de gener l’àrea d’emergència de la zona esportiva es tancarà durant unes setmanes per acabar la instal·lació del sistema d’accés i les càmeres de vídeo vigilància.

Quan la millora estigui finalitzada, se us comunicarà la represa del servei amb una carta específica.

 

RECOLLIDA DANDRÒMINES AL GENER: DIJOUS, 18

Truqueu a l’Ajuntament al 977677106 per facilitar la vostra adreça i informar dels objectes que llençareu. Traieu-los a l’exterior del vostre domicili la nit abans. Aquest servei té lloc el 1r i 3r dijous de cada mes.

Horari de la DEIXALLERIA situada a l’Empalme:

Dilluns, dimecres, divendres i dissabte de 9 a 14. Dimecres també de 17 a 19 h.

 

DONACIÓ DE SANG

Dijous, 25 de gener de 2024, a la Casa de cultura es procedirà a la donació voluntària de sang, en horari de 17 a 21 h. Vine a donar sang!

 

AGRAÏMENTS

Des de l’Ajuntament de Llorenç, Càritas Parroquial de Llorenç i Creu Roja fem arribar un agraïment a tothom qui hagi col·laborat amb les CAMPANYES DE RECOLLIDA D’ALIMENTS i JOGUINES PER NADAL.

Així mateix, durant el CONCERT DE NADAL dels grups locals Coral Harmonia i Coral infantil Rossinyols, amb la col·laboració de La Cumprativa, es van obtenir un total de 538,27 € per a la Marató de TV3.

Gràcies a totes aquelles persones i establiments que ho heu fet possible!