energia solar tejado 900x450 blog

El termini màxim per sol·licitar la bonificació és el 31 de gener de 2023 físicament a les oficines municipals o telemàticament a través de la Seu Electrònica

El Ple de l’Ajuntament de Llorenç del Penedès, celebrat el passat 27 de setembre de 2022, va aprovar la bonificació de l’Impost de Béns Immobles (IBI) per aquells habitatges que hagin instal·lat plaques solars des de l’any 2021, amb un import màxim bonificable de 200€/any, amb l’objectiu de promoure la instal.lació d’aquests sistemes d’autogeneració d’energia.

Aquesta bonificació s’aplicarà només als béns immobles que realitzin o hagin realitzat instal·lacions d’autoconsum amb energia solar fotovoltaica d’una potència elèctrica instal·lada major o igual al 30% de la potència elèctrica contractada de l’immoble que sigui alimentat amb aquesta instal·lació i que hagin disposat amb caràcter previ de la corresponent llicència. Aquesta es mantindrà durant tres anys, a comptar des del 2023, i s’estableix un màxim bonificable de 200€ per any.  

La bonificació es podrà sol·licitar físicament a les oficines municipals i/o telemàticament a través del tràmit específic de la Seu Electrònica, a través del següent enllaç: https://llorenc.eadministracio.cat/catalog/tw/7bfe3ade-705c-450d-b418-2e7207d16b77 

El termini per sol·licitar la bonificació finalitza el 31 de gener de 2023. Per sol.licitar-la cal adjuntar la següent documentació: 

- Documents que acreditin que la instal·lació està executada i legalitzada davant de la Generalitat de Catalunya (RAC i RITSIC). 

- Certificat de la instal·lació executada 

- Certificat d’homologació dels captadors instal·lats 

- Certificat final d’obra, en el cas que no s’hagi entregat. 

- En el cas d’autoconsum compartit, còpia del contracte amb la comercialitzadora.

 

Per a més informació, poden enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucar al telèfon 977 67 71 06.