221207 Hospi1

El president de la Generalitat Pere Aragonès i el Conseller de Salut Manel Balcells han visitat les instal.lacions per anunciar-ho

Els alcaldes i alcaldesses del Baix Penedès celebren l'esperat anunci d'ampliació de l'Hospital comarcal que està previst que s'iniciïn aquest proper 2023. La inclusió d'aquesta partida als pressupostos ha desencallat el projecte, a l'espera que siguin aprovats. El president del Consell Comarcal del Baix Penedès, Joan Sans ha recordat que és una ampliació molt necessària, justa i llargament demandada per tota la població de la comarca.

"No parem de créixer demogràficament, i amb un impacte que va més enllà de la comarca i ja és regional." L'alcalde del Vendrell Kenneth Martínez ha celebrat l'anunci i ha recordat que cal tenir en compte aquesta variable a l'hora de fer l'ampliació de serveis públics.

L'any 2023 la Fundació Sanitària de Sant Pau i Santa Tecla, responsable de donar el servei sanitari, donarà inici a les obres amb un cost total previst de 45 milions d'euros, passant de 15.926m2 a 25.452m2. Ampliació de 9.525m2 que es preveu que entri en servei l'any 2025. Aquesta ampliació comportarà un augment de serveis, l'ampliació dels serveis d'urgències dels caps de l'Arboç i Calafell i també comportarà l'ampliació del pàrquing i la possible instal.lació d'un heliport per donar millor servei.

El president de la Generalitat ha destacat l'Impuls al sistema sanitari públic de la comarca per ajudar als professionals a treballar en les millors condicions, augmentant el bon servei a la ciutadania.

221207 hospi2