BONIFICACIÓ DEL 20 % DE L’IBI

Les famílies nombroses que ho sol·licitin i que compleixin els requisits, tindran dret a una bonificació del 20 % de l’IBI de l’any vinent.

Per poder-vos acollir a aquesta bonificació, cal que us adreceu a les oficines municipals –Rambla Marinada, 27- abans del 31 de desembre de 2022 i realitzar la corresponent sol·licitud.

CONVOCATÒRIA 2022-2023 DE SUBVENCIONS PER A L’ADQUISICIÓ DE LLIBRES I MATERIAL ESCOLAR BÀSIC

L’Ajuntament de Llorenç del Penedès convoca  la concessió d’ajuts econòmics de caràcter individual per a l’adquisició de llibres i material escolar bàsic per al curs 2022-2023, adreçats a escolars de famílies amb mancances econòmiques del municipi de Llorenç del Penedès, empadronats en aquest municipi, que siguin alumnes de col·legis públics o concertats i que cursin Educació Infantil, Educació Primària o ESO. L’import màxim dels ajuts per alumne/a és el que es detalla a les bases.

Les sol·licituds es poden presentar telemàticament o a les oficines de l’Ajuntament de Llorenç del Penedès dins l’horari d’atenció al públic, mitjançant el model proporcionat pel mateix Ajuntament. S’acompanyaran de la documentació necessària que acrediti la situació econòmica i familiar, tal i com es relaciona a les bases.

El termini de presentació és del 15 al 29 de novembre de 2022.

PREUS REDUÏTS DEL CINEMA A LES ENTITATS DE LLORENÇ

A partir del conveni que ha signat l’Ajuntament amb les dues entitats locals El Centre i La Cumprativa, qualsevol persona empadronada al municipi, abonarà una quota reduïda per assistir a les sessions de cinema.

25 DE NOVEMBRE - DIA INTERNACIONAL PER A L’ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA ENVERS LES DONES

Una vegada més, l’Ajuntament de Llorenç referma la seva postura de rebuig envers la violència contra les dones, considerant l’assoliment de la igualtat de gènere com un dels objectius més importants de la nostra societat.

Si malauradament sou coneixedors/es d’algun cas de maltractaments podeu informar mitjançant el telèfon: 900 900 120

Durant el recital poètic de Roser Guasch i Pemi Rovirosa, que es celebrarà el dia 25 de novembre a la biblioteca, es retrà un homenatge a les víctimes de la violència de gènere                                                                                                              

CLUBS DE LECTURA AL DESEMBRE

El dimecres, 21 de desembre a les 19 h tindrà lloc a la Biblioteca municipal una sessió del Club de lectura al voltant de “Cuando éramos antes” de Pilar Eyre. Aquesta vegada, una novel·la en castellà. Veniu a buscar un exemplar si hi voleu participar!

Actualment estem acabant de concretar amb els i les participants el nou llibre i la data del Club de lectura Juvenil. Ja us avisarem per les xarxes.

LÍNEA VERDA A LLORENÇ

Si us descarregueu l’APP “Línea verda” al vostre dispositiu us assabentareu del que passa a Llorenç (incidències, activitats,...) És una manera àgil d’estar al dia i, a més, la podeu utilitzar per informar sobre qüestions importants que detecteu al poble.

També hi podreu accedir mitjançant la web www.liniaverdallorenc.cat

RECOLLIDA DE TRASTOS I ANDRÒMINES: Dijous 3 i 17 de novembre

Informeu prèviament a l’Ajuntament (977677106). Heu de treure els objectes a l’exterior del vostre domicili el dia abans a la nit. Màxim 3 mobles petits o un de gran

 

NOU SERVEI DE DEIXALLERIA

A partir del dia 1 de novembre començarà a funcionar aquest servei, on es gestionaran els residus especials. La deixalleria estarà ubicada al C/ Barcelona 11 (L’Empalme).

Horari d’atenció: dilluns, dimecres, divendres i dissabte de 9 a 14 h. Dimecres també de 17 a 19 h.              

                                              

CURSOS D’ANGLÈS A LA CASA DE CULTURA

Us informem que el curs d’anglès amb coneixements del nivell First té places lliures.

Aquest és un curs molt apropiat per a joves estudiants de Batxillerat i també per a persones que tinguin certs coneixements de l’idioma anglès i el vulguin millorar.

Es fa els dijous, de 19 a 20:30 h.

El curs total té un cost de 175 € per a persones empadronades al poble. Menors de 29 anys: 157,50 €. Actualment, s’aplicaria el descompte del mes d’octubre.

Demaneu més informació venint a la Biblioteca o trucant al 977677106 ext. 1

 

RECOLLIDA D’ALIMENTS PRO CÀRITAS PARROQUIAL DE LLORENÇ DEL PENEDÈS

A partir del 15 de novembre trobareu als establiments Botiga del sindicat, Carnisseria Borrell i Bon Àrea unes caixes on podreu fer les vostres aportacions perquè Càritas Parroquial de Llorenç pugui ajudar les famílies del poble.

Necessiten: llet, oli, cacau en pols, cereals, productes d’higiene personal, detergent de roba i productes en conserva. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

GRAN RECAPTE D’ALIMENTS 2022

Aquesta és una campanya clau per als Bancs d’Aliments, perquè, amb la recaptació obtinguda proveeixen a les Càritas i entitats distribuïdores d’aliments per a la gent necessitada.

Enguany se celebrarà la 14ª edició en un format mixt, torna la recollida física d’aliments i la participació activa del voluntariat:

-       25 i 26 de novembre:  recollida física d’aliments a diferents supermercats i mercats de tot Catalunya (s’afegirà el diumenge 27 en aquells establiments que estiguin oberts)

-       Del 25 de novembre al 6 de desembre: donacions monetàries a la línea de caixa dels establiments i al web www.granrecapte.com

De nou agraïm el suport de tothom

ANADA A MONTSERRAT A PEU 11 i 12 de novembre de 2022

L’Associació excursionista Montmell torna a anar a Montserrat! Us deixem la informació:

Sortida: divendres, 11 de novembre a les 20 h. des de la Casa de cultura.

Hi haurà autocar de tornada - Inscripcions al 977677397 i 977677107 fins 7 dies abans

Preus: 18 € els federats i 23 € no federats (inclou assegurança temporal)

Amb opció d’incorporar-se al grup de caminadors/es a Sant Quintí de Mediona i a Collbató.

L’autocar sortirà el dissabte, dia 12 de novembre, a les 7:30 h. del davant de la Casa de Cultura.

CORAL HARMONIA – 25è ANIVERSARI

CORAL HARMONIA – 25è ANIVERSARI

Seguint amb la Celebració del 25è Aniversari, estem preparant el Concert extraordinari de Nadal, que es farà a El Centre el dissabte, 17 de desembre de 2022.

Com ja varem informar en el sopar de retrobada de cantaires i excantaires del passat 2 de juliol, volem recordar i, a la vegada, fer una crida als excantaires perquè s’animin a participar en el concert extraordinari de Nadal i de celebració del 25è aniversari. En la segona part del concert, cantarem conjuntament vàries nadales, ja conegudes, dirigides pels exdirectors Imma Vinyes i Argemí Curto.

Es farà un únic assaig el divendres 16 de desembre de 2022 a El Centre, més endavant concretarem l’hora. Tant de bo siguem molts, el concert s’ho val!!!

Si hi voleu participar, us podeu apuntar de dues maneres:

-Trucant:   616728644 / 615170581 - Per correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.