SORTIDA AL TEATRE A VEURE LA CUBANA A L’ABRIL

El dissabte, 30 d’abril de 2022 es preveu organitzar una sortida a veure “Adéu Arturo”, de La Cubana al Teatre Coliseum de Barcelona.

Anirem a la sessió de les 5 de la tarda i tenim unes entrades de platea ben ubicades.

El preu està encara pendent de confirmació, però anirà sobre els 45 € (entrada i autocar).

Ja comencem a fer llista. Truqueu-nos!

 

ACTIVITAT MEDI AMBIENTAL “PER UN MATÍ MÉS SOSTENIBLE” PEL DIA DE LES DONES

Amb motiu de la commemoració del Dia de les dones, l’empresa Aqualia ens proposa una acció mediambiental, que es durà a terme el proper dimecres, 9 de març al nostre poble.

Es tracta de fer una petita sortida pels voltants i acabar amb una plantada de flors en un espai municipal, que ja es concretarà el mateix dia. Es llegirà el manifest “Igualtat de gènere avui, per un matí sostenible”.

Les persones participants rebran d’obsequi una samarreta i la participació és lliure a tothom qui vulgui.

El punt de trobada serà al davant de l’Ajuntament –rambla Marinada, 27- i l’hora a les 10 del matí.

 

SERVEI LÍNEA VERDA

Gràcies a la implantació d'aquest servei, els veïns disposen d'un canal directe de comunicació amb l'Ajuntament per informar sobre els desperfectes localitzats al municipi. Línia Verda afavoreix l'ús de les bones pràctiques mediambientals i, en conseqüència, en el desenvolupament d'un municipi sostenible.

El servei Línia Verda es va implantar a Llorenç del Penedès a finals de l'any 2020. Els veïns de la localitat han demostrat una molt bona acollida i prova d'això, és l'ús continu que en fan.

El tipus d'incidències que més s'han comunicat són aquelles que fan referència a “Voreres i Calçades”, seguit de “Enllumenat”, “Parcs i Jardins”, “Neteja” i “Escombraries”. A dia d'avui, 243 incidències han estat ja solucionades.

Per poder utilitzar aquest nou servei cal descarregar l'APP Línia Verda. Per això, l'usuari accedeix a Google Play o APP Store en funció de la tecnologia emprada al Smartphone (Android/iOS). Un cop localitzada, es duu a terme la descàrrega de forma gratuïta. A partir d'aquell moment, l'usuari selecciona el municipi on vol comunicar la incidència. El procediment és molt ràpid i senzill.

 

IDENTIFICACIÓ I ESTERILITZACIÓ D’ANIMALS DE COMPANYIA A PREUS PROMOCIONALS

Informeu-vos sobre aquest programa, impulsat des de FAADA (Fundació per a l’Assessorament i Acció en Defensa dels Animals) a la web http://socresponsable.org, des d’on podeu descarregar el material de la campanya.

Si teniu gossos, gats, conills o fures podeu gaudir de preus especials en la seva identificació i esterilització. Per a més informació: 93 624 55 38

 

INFORMACIÓ ALS I LES JOVES

 

ASSESSORAMENTS ACADÈMICS INDIVIDUALS AL PIJ LLORENÇ

El dimarts, 29 de març de 2022 a la tarda, està prevista l’assistència d’una tècnica de l’Oficina Jove del Consell Comarcal del Baix Penedès al nostre Punt d’informació Juvenil (Biblioteca).

Ella vindrà a resoldre dubtes sobre qüestions acadèmiques i ho farà de manera individual, o sigui, que has de demanar hora!!!

Truca al 977677106 ext. 1 o escriu un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. si vols venir a informar-te dels dubtes que tinguis sobre els teus estudis. Et podem ajudar!

 

CURSOS D’EDUCACIÓ EN EL LLEURE

Des de Jove Baix Penedès s’estan programant diverses formacions, adreçades a gent jove.

Al mes d’abril es preveu l’organització de dos cursos de pre monitors/es d’educació en el lleure, per a joves nascuts/des en 2004, 2005 o 2006, que es celebraran a Banyeres i a Cunit.

Les pre inscripcions es faran a partir del 14 de març de 2022.

Per altra banda, aquest estiu es farà un curs de monitors/es d’educació en el lleure a Llorenç!!

Altres cursos previstos són monitor/a esportiu/va, que es farà a l’Arboç i vetllador/a, que inclourà el de monitor/a de menjador i transport i que es farà a la Bisbal del Penedès,

El PIJ Llorenç uns anirà informant de totes aquestes propostes. Seguiu-nos a @biblioijove.llorenc

 

XERRADA, I DESPRÉS DE L’ESO, QUÈ?...

El PIJ Llorenç forma part de la xarxa comarcal Jove Baix Penedès que, cada any ofereix aquesta xerrada a l’alumnat i famílies de 3r i 4t d’ESO per orientar-les sobre el futur formatiu després d’aquesta etapa obligatòria. Es farà el dilluns, 7 de març de 2022, de manera presencial, a les 18 h. a l’Institut Coster de la Torre, de la Bisbal del Penedès. Tothom qui tingui interès hi pot assistir.

Consulteu l’Instagram @biblioijove.llorenc per saber el calendari de la sessió a altres instituts.

 

 

SERVEI DE RECOLLIDA DE TRASTOS I ANDRÒMINES MARÇ: DIJOUS, 31

Entre els diversos tipus de reciclatge, Llorenç compta amb aquest servei mensual per a la recollida de residus grans (mobles, electrodomèstics, matalassos,...), el qual ve a buscar el material a la porta de casa vostra. La recollida té lloc el darrer dijous de cada mes. Uns dies abans heu de trucar a l’ajuntament (977677106) per indicar on deixareu el material i el dimecres abans a la nit (dia 30) l’heu de treure al carrer, a l’adreça on heu informat.

 

Si us plau, dosifiqueu el material que llençareu, aneu-lo traient en diferents vegades

 

Si teniu molt de material per llençar a l’hora, heu d’anar a la Deixalleria Comarcal, (Bellvei), on hi ha les condicions oportunes per acollir grans elements i en grans quantitats.

No deixeu els materials al costat dels diversos contenidors, ja que provoquen perills i deixen una imatge molt deteriorada del poble.      

Moltes gràcies pel vostre suport!

 

DEIXALLERIA MÒBIL AL MARÇ

* Dijous, 10: d’11 a 13 h i de 17 a 18 h.

* Divendres, 11: d’11 a 13 h i de 17 a 18 h.

* Dissabte, 12: de 10 a 13 h.