REUNIÓ INFORMATIVA A L'AJUNTAMENT

El proper divendres, 11 de febrer, a les 19:30 h a la sala de plens de l’Ajuntament, tindrà lloc una reunió per informar al poble sobre el PRESSUPOST 2022

 

CURS DE MONITOR/A DINAMITZADOR/A ESPORTIU/VA

La Cambra de Comerç de Tarragona organitza amb la col•laboració de l’Oficina Jove del Baix Penedès aquest curs gratuït que es farà a l’Arboç. 

Requisits del curs: Joves d’entre 16 i 29 anys, inscrits/es a Garantia Juvenil i que disposin del títol

de l’ESO (Cal tenir els 16 anys complerts a l’inici del curs). 

Dades del curs: 65 h d’habilitats i 120 h específiques + 150 h de pràctiques professionals

Dates i horari: del 14 de febrer al 5 d’abril del 2022 - de 9h a 14h (de dilluns a divendres)

Més informació i inscripcions: Biblioteca - PIJ Llorenç 977677106 ext. 1

 

SERVEI COMARCAL DE PRIMERA ACOLLIDA DE LES PERSONES IMMIGRADES I RETORNADES A CATALUNYA

Aquest és un servei itinerant -per tal d’apropar-lo a la població- que porta a terme el Departament de Serveis Socials del Consell Comarcal del Baix Penedès.

L'atenció presencial al nostre poble, tindrà lloc cada quart dilluns de mes, de 10 a 12:30 h a l'Ajuntament de Llorenç. Al febrer serà el dilluns, 28.

 

START! NOVES OPORTUNITATS

La Fundació Intermèdia juntament amb la Fundació Formació i Treball, gestionen aquest programa que pretén donar una segona oportunitat a nois i noies d’entre 16 i 24 anys que no han finalitzat amb èxit els estudis obligatoris i/o post obligatoris.

El projecte Start! – Noves Oportunitats és un conjunt de serveis d’apoderament, orientació, tutorització, formació i adquisició d’experiència professional per als i les adolescents i joves del Camp de Tarragona, a partir d'una metodologia d'acompanyament integral i de treball en xarxa amb diverses entitats, que posa en el centre del procés la persona.

L’objectiu de l’Start és aconseguir que les persones joves puguin superar amb èxit els reptes de tornar a executar projectes formatius i inserir-se en el mercat de treball

Us informem que la data d’inscripció al programa acaba el proper 28 de febrer

Més informació: Biblioteca - PIJ Llorenç 977677106 ext. 1

 

INSPECCIÓ TÈCNICA PERIÒDICA A VEHICLES AGRÍCOLES

Els dies 22 i 23 de febrer de 2022, de 8:30 a 12:30 h vindrà a l’Agrícola i Secció de Crèdit de Llorenç la unitat mòbil que realitza les inspeccions tècniques periòdiques a vehicles agrícoles.

Per apuntar-vos passeu o truqueu a les oficines de la cooperativa per concretar l’hora- 977 677022 (només es podran revisar vehicles amb cita prèvia).

Heu d’aportar: Número de matrícula, nom del propietari i tipus de vehicle (tractor, remolc,...)

Només podrà venir una persona per vehicle, que haurà de portar guants i mascareta.

Preferiblement, feu el pagament amb targeta.

Tots els vehicles hauran de tenir l’assegurança en vigor, si no la tenen no es podran revisar

Documentació a presentar: Permís de circulació + tarja ITV - assegurança

 

CLUB DE LECTURA AL MARÇ

En aquesta ocasió us proposem el comentari de la novel·la de Laetitia Colombani “La trena”. Tres dones unides per un poderós anhel de llibertat... Un fulgurant èxit editorial que ha conquistat la crítica i el públic.

Vine a buscar un exemplar! celebrarem la trobada el dimecres, 9 de març a les 19 h. a la biblioteca, dins dels actes de commemoració del Dia Internacional de les dones (8 de març).

 

CLUB DE LECTURA JUVENIL AL MARÇ

En aquesta ocasió us proposem el comentari de la novel·la de “Invisible” d’Eloy Moreno.

Una novel·la que obre els ulls a una realitat, que té molt poc de ficció. Guanyadora del I Premi Yoleo. Farem la sessió el dimecres, 16 de març a les 17 h. a la Biblioteca. Vindràs?

 

FUNDACIÓ PAU CASALS

Us recordem que l’Ajuntament de Llorenç està adherit a la campanya de suport a la Fundació Pau Casals, mitjançant la qual els vilatans de Llorenç del Penedès tenim accés gratuït per visitar el Museu Pau Casals a Sant Salvador en els mesos de gener, febrer, març, octubre, novembre i desembre de 2022.

Per acollir-vos a aquest avantatge cal que acrediteu estar empadronats a Llorenç mitjançant qualsevol document oficial vigent.                                

Més informació: www.paucasals.org - Telèfon: 977684276

 

PUNT SIGRE DE RECOLLIDA DE MEDICAMENTS

Us recordem que a les farmàcies hi ha el servei Punt SIGRE, de recollida i reciclatge de restes de medicaments. Hi podeu portar:

-En acabar un medicament: l’envàs buit.

-En finalitzar un tractament: envasos buits o restes de medicaments.

-En revisar la farmaciola: medicaments que no us calguin i caducats.

No llenceu envasos o les restes de medicament a les escombraries ni els porteu a la Deixalleria, el lloc correcte on deixar-les és al Punt SIGRE, a la farmàcia de Llorenç.

Reviseu periòdicament la vostra farmaciola, per evitar l’acumulació de fàrmacs innecessaris.

 

SERVEI DE RECOLLIDA DE LA PODA

L’Ajuntament us informa que el servei municipal de recollida de les restes de poda està actiu dos dies a la setmana, segons aquest calendari i horari: dimarts i dijous de 10 a 13 h.

És imprescindible trucar prèviament al telèfon de l’algutzir (609 330 740), el qual l’obrirà als sol·licitants perquè hi puguin accedir.

 

DEIXALLERIA MÒBIL AL FEBRER

* Dijous, 10: d’11 a 13 h i de 17 a 18 h.

* Divendres, 11 : d’11 a 13 h i de 17 a 18 h.

* Dissabte, 12: de 10 a 13 h.

 

RECOLLIDA DE TRASTOS I ENSERS: DIJOUS, 24

Cal avisar a l’ajuntament (977677106) uns dies abans, informant de la vostra adreça i del tipus de material que llençareu. El dimecres, 23 a la nit traieu-los al carrer.