reunio alcaldes

El dia 24 d'octubre de 2021 al matí l’alcalde de Banyeres, Amadeu Benach, i l’alcalde de Llorenç del Penedès, Jordi Marlès, es van reunir amb un grup de veïns i veïnes per abordar temes de seguretat, sobretot després d’una onada de robatoris que estan patint els dos municipis. En aquesta reunió també hi ha participat el Cap de Mossos d’Esquadra del Baix Penedès.

La reunió sol·licitada pels propis veïns fruit del malestar i la preocupació pels fets succeïts, s’ha desenvolupat amb esperit col·laborador. S’ha insistit en el fet que és necessari que els veïns han de notificar i comunicar qualsevol fet sospitós el més ràpid possible. Per part de les forces de seguretat, s’ha acordat un reforç policial per la zona específica.

Un cop acabada la reunió, els coordinadors veïnals, han iniciat una campanya comunicativa entre ells, creant un grup de whatsapp, per tal d’establir un canal de ràpida difusió en cas necessari.

Cal destacar, tal i com s’ha fet durant la reunió, que s’han detectat 24 robatoris en la zona, dels quals només s’han denunciat la meitat. És necessari i importantíssim que les persones que pateixin un robatori denunciïn el fet, el més ràpid possible, a la comissaria dels Mossos d’Esquadra d’El Vendrell.