START! NOVES OPORTUNITATS CURS 2021-2022

Tornem a fer difusió d’aquest programa que la Fundació Intermèdia i la Fundació Formació i Treball, gestionen per donar una segona oportunitat a nois i noies d’entre 16 i 24 anys que no han finalitzat amb èxit els estudis obligatoris i/o postobligatoris.

El projecte Start! – Noves Oportunitats és un conjunt de serveis d’apoderament, orientació, tutorització, formació i adquisició d’experiència professional per als i les adolescents i joves del Camp de Tarragona, a partir d'una metodologia d'acompanyament integral que posa en el centre del procés la persona, el seu apoderament i el desenvolupament de competències professionals i personals.

 A més aquest curs incorporen un nou itinerari: "Muntador/a de plaques fotovoltaiques + Carnet REBT" en modalitat de FormacióDual. Hi haurà una primera fase de desenvolupament de competències de base, digitals i transversals compaginades amb formació tècnico-professional per poder desenvolupar l'ocupació. Una vegada superada aquesta primera fase tindran l'oportunitat d'accedir a empreses del territori a través d'un contracte de formació i aprenentatge on podran compaginar treball en empresa i formació en el CP d' Operacions bàsiques en el muntatge i manteniment d'instal·lacions en energies renovables.

Els requisits per accedir a noves oportunitats com sempre són: ser beneficiari de Garantia Juvenil, estar inscrit com a demandant d'ocupació i tenir motivació.

Les persones interessades poden trucar a l’Oficina Jove del Baix Penedès 977157141 i demanar cita prèvia per informar-se’n millor i inscriure’s cas que es hi estiguin interessades. També poden consultar el link: https://www.startnovesoportunitats.com/

INSCIPCIONS ALS CURSOS DE CATALÀ DEL CONSORCI PER A LA NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA

El període general d’inscripcions s’obre del 13 al 15 de setembre (els i les alumnes de l’últim any ho poden fer del 6 al 10 de setembre). Podeu fer una prova de nivell gratuïta online.

Més informació: https://www.cpnl.cat/cursos-de-catala/inscripcio/

ARI DE LA DEIXALLE

FUNDACIÓ PAU CASALS

L’Ajuntament de Llorenç forma part de la campanya de suport a la Fundació Pau Casals, creada per l’insigne català per promoure els valors de la música, la pau i la convivència.

Aquesta adhesió permet a les persones empadronades a Llorenç visitar de manera gratuïta el Museu Pau Casals, de la Vil·la Casals a Sant Salvador en uns mesos concrets. Properament ho podreu fer als mesos d’octubre, novembre i desembre. Acrediteu l’empadronament a Llorenç mitjançant qualsevol document oficial vigent. 

Informació general i horaris de visites a: www.paucasals.orgo bé trucant al 977684276

HORARI DE LA BIBLIOTECA-PIJ

De l’1 al 10 de setembre: de 10 a 13 h.

A partir del dilluns, 13 de setembre: de dilluns a divendres, de 10 a 13 h i de dilluns a dijous de 17 a 20 h.

A partir de l’octubre, amb el canvi d’hora l’horari de tardes serà de 16:30 a 19:30 h.

La Biblioteca-PIJ compta amb les mesures de seguretat establertes des del Servei de biblioteques quant a distàncies, desinfecció i mampares protectores. Cal portar la mascareta posada durant l’estada dins de la sala.

AGRAÏMENT

L’Ajuntament de Llorenç vol fer arribar el seu agraïment als veïns i veïnes de Llorenç per la seva participació als diferents actes organitzats durant la Festa Major.

Tant de la regidoria de cultura, com de la resta de regidories, estem molt contents per haver pogut programar els actes conjuntament amb les entitats a les quals volem agrair el seu esforç. Moltes gràcies a tothom!

CASAL SETEMBRE LA CUMPRATIVA

A la pista de ball, del 30 d’agost al 9 de setembre. De P3 a 6è. Matins de 9 a 13 h.

Setmana 1: del 30/8 al 3/9. Setmana 2: del 6/9 al 10/9. Dirigeix La Ballaruga

 

CURS TEATRE INFANTIL DE LA CUMPRATIVA

A totes les famílies interessades us convoquem els dies 7 i 14 de setembre, en l'horari de 18:30h. a 19:45 h.

.

Aquestes dues sessions consistiran a realitzar dues classes de teatre de prova i, si els vostres infants ho gaudeixen i s'animen a formar part del taller durant tot el curs escolar, prendrem nota de les vostres dades, per tal de formalitzar la matrícula.

Categories:

-Grup 1: de 4 a 8 anys (representant del grup; La Marta).

-Grup 2: de 9 a 12 anys (representant del grup; En Carles).

 

CURS DE TEATRE JUVENIL DE LA CUMPRATIVA

A tots els joves a partir de 12 anys us convoquem els dilluns a les 17:45 a partir del dia 20 de setembre. Podreu gaudir d’unes sessions de prova.

Per més informació contacteu amb Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

ESCOLA DE TEATRE INFANTIL I JUVENIL DE EL CENTRE

L’Escola de Teatre Infantil i Juvenil El Centre obre el segon termini d’inscripcions de l’1 fins el 20 de setembre. Només cal que entreu a la pàgina www.elcentre.cat, i clicant sobre l'apartat ESCOLA DE TEATRE DEL CENTRE, accedireu al formulari de la inscripció i a informació general de l'Escola. Recordeu que són places limitades.

 

EXPOSICIÓ ESCOLA TEATRE INFANTIL I JUVENIL DEL CENTRE DE LLORENÇ

.

El dissabte 18 de setembre, de 19h a 21h,i el diumenge 19 de setembre, de 12:30h a 14h i de 19h a 21h, a la Sala Petita del Centre, podreu gaudir d'una exposició de les darreres activitats de l'Escola de Teatre Infantil i Juvenil del Centre. Vine, coneix i gaudeix de la exposició, i si et motiva pots participar de l'Escola. I sempre seguint totes les mesures de la COVID

 

MULLA’T PER L’ESCLEROSI MÚLTIPLE

Llorenç del Penedès donarà a la Fundació Esclerosi Múltiple la suma de 471 €, entre les adquisicions de material que han fet les persones usuàries i l’aportació de l’Ajuntament. Gràcies a tothom qui ha col·laborat

 

NASCUDES/NASCUTS EN 1961

La tribu del 61 surt de gresca!

Qui la seguirà?

La/el bona/bon marxosa/marxós que la segueixi bona/bon col·lega serà.

Les persones interessades truqueu al telèfons 625066505 o 636925059

 

 

 

 

HORARI DE LA DEIXALLERIA MÒBIL AL SETEMBRE

- DIJOUS 16 i DIVENDRES 17: d’11 a 13 h.

- DISSABTE, 18: de 10 a 13 h.

Recollida de trastos i andròmines: DIJOUS, 30

Cal que truqueu a l’Ajuntament per donar avís del material que voleu llençar i de l’adreça on el deixareu. L’heu de treure a el dimecres, dia 29 de setembre a la nit. Telèfon de les oficines: 977677106