PLA ANTIFRAU

CODI DE CONDUCTA DELS EMPLEATS PÚBLICS

DECLARACIÓ INSTITUCIONAL

BANDERES VERMELLES

 

CANAL DE DENÚNCIA: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

La denúncia serà tramitada mitjançant l’inici del corresponent procediment administratiu d’accés restringit i li seran comunicats els resultats de les gestions realitzades.

Es respectarà la confidencialitat i la protecció de dades personals. El deure de confidencialitat implica que la identitat de la persona denunciant no es revelarà sense el seu consentiment exprés a cap persona que no sigui un membre autoritzat del personal competent per rebre o seguir les denúncies, i que això s’aplica a qualsevol informació de la qual es pugui deduir, directament o indirecta, la identitat de la persona denunciant. El tractament de dades personals complirà amb el que disposa l’article 17 de la Directiva i, específicament, amb el que Ajuntament de Llorenç del Penedès estableix el Reglament General de Protecció de Dades.