ORDENANÇA DE CIVISME

Ha entrat en vigor l’Ordenança municipal de civisme. A partir d’aquest document, l’Ajuntament de Llorenç tindrà capacitat per sancionar les infraccions que es detectin i els Mossos d’Esquadra també podran sancionar dins del nucli urbà.

Consulteu el seu contingut a la web www.llorenc.cat

 

INSPECCIÓ TÈCNICA PERIÒDICA A VEHICLES AGRÍCOLES

Els dies 11 i 12 de febrer de 2021, de 8 a 12:30 h vindrà a l’Agrícola i Secció de Crèdit de Llorenç la unitat mòbil que realitza les inspeccions tècniques periòdiques a vehicles agrícoles.

Per apuntar-vos passeu o truqueu a les oficines de la cooperativa per concretar l’hora - Telèfon 977 677022 (només es podran revisar vehicles amb cita prèvia)

- Número de matrícula

- Nom del propietari

- Tipus de vehicle (tractor, remolc,...)

Només podrà venir una persona per vehicle, que haurà de portar guants i mascareta. Preferiblement, feu el pagament amb targeta.

LLOC: Cooperativa Agrícola, al costat del celler

 

DONACIÓ DE SANG

Us fem arribar una notícia ben optimista que ens ha facilitat l’organització dels donants de sang, doncs les dades de la darrera donació, que es va fer el dia 21 de gener a Llorenç han estat molt bones: 65 donacions, dels quals 7 eren nous/noves donants i 4 oferiments de persones que es van haver de desestimar per diferents qüestions.             

Moltes gràcies a tothom!

 

FUNDACIÓ PAU CASALS

Us recordem que l’Ajuntament de Llorenç està adherit a la campanya de suport a la Fundació Pau Casals, mitjançant la qual els vilatans de Llorenç del Penedès tenim accés gratuït per visitar el Museu Pau Casals a Sant Salvador en els mesos de gener, febrer, març, octubre, novembre i desembre de 2021.

Per acollir-vos a aquest avantatge cal que acrediteu estar empadronats a Llorenç mitjançant qualsevol document oficial vigent.                                            

Més informació: www.paucasals.org - Telèfon: 977684276

 

SORTIDA AL TEATRE NACIONAL DE CATALUNYA

Com hem avançat en altres informacions, des de la Biblioteca de Llorenç ens hem acollit al programa “Llegir el teatre”, que impulsen el Servei de Biblioteques i el Teatre Nacional de Catalunya. Aquest és un cicle de clubs de lectura sobre textos teatrals. En la nostra primera ocasió ens estrenem amb l’obra “La nit de la iguana” de Tennessee Williams.

Actualment estem llegint l’obra -veniu a buscar un exemplar!!- i hem demanat algunes entrades -molt limitades- per anar a veure-la el divendres, dia 19 de març a les 19 h.

En les properes setmanes sabrem si podem tirar endavant la sortida, que es farà en cotxes particulars, de moment, anirem fent llista!

Si hi estàs interessat/da, truca’ns o envia’ns un correu electrònic.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. – 977677106 ext. 1

 

PUNT SIGRE DE RECOLLIDA DE MEDICAMENTS

Us recordem que a les farmàcies hi ha el servei Punt SIGRE, de recollida i reciclatge de restes de medicaments. Hi podeu portar:

-En acabar un medicament: l’envàs buit.

-En finalitzar un tractament: envasos buits o restes de medicaments.

-En revisar la farmaciola: medicaments que no us calguin i caducats.

No llenceu envasos o les restes de medicament a les escombraries ni els porteu a la Deixalleria, el lloc correcte on deixar-les és al Punt SIGRE, a la farmàcia de Llorenç.

Reviseu periòdicament la vostra farmaciola, per evitar l’acumulació de fàrmacs innecessaris a la llar.

 

DEIXALLERIA MÒBIL AL FEBRER

* Dijous, 11: d’11 a 13 h i de 17 a 18 h.

* Divendres, 12 : d’11 a 13 h i de 17 a 18 h.

* Dissabte, 13: de 10 a 13 h.

 

RECOLLIDA DE TRASTOS I ENSER: DIJOUS, 25

Cal avisar a l’ajuntament (977677106) uns dies abans, informant de la vostra adreça i del tipus de material que llençareu. El dimecres, 24 a la nit traieu-los al carrer.

 

SERVEI DE RECOLLIDA DE LA PODA

L’Ajuntament us informa que el servei municipal de recollida de les restes de poda està actiu dos dies a la setmana, segons aquest calendari i horari:        

Dimarts i dijous de 10 a 13 h.

És imprescindible trucar prèviament al telèfon de l’algutzir (609 330 740), el qual l’obrirà als sol·licitants perquè hi puguin accedir.