BONIFICACIÓ DEL 20 % DE L’IBI

Les famílies nombroses que ho sol·licitin i que compleixin els requisits, tindran dret a una bonificació del 20 % de l’IBI de l’any vinent.

Per poder-vos acollir a aquesta bonificació, cal que us adreceu a les oficines municipals –Rambla Marinada, 27- abans del 31 de desembre de 2020 i realitzar la corresponent sol·licitud.

 

CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS PER A L’ADQUISICIÓDE LLIBRES I MATERIAL ESCOLAR BÀSIC

L’Ajuntament de Llorenç del Penedès convoca la concessió d’ajuts econòmics de caràcter individual per a l’adquisició de llibres i material escolar bàsic per al curs 2020-2021, adreçats a escolars de famílies amb mancances econòmiques del municipi de Llorenç del Penedès, empadronats en aquest municipi, que siguin alumnes de col·legis públics o concertats i que cursin Educació Infantil, Educació Primària o Educació Secundària obligatòria. L’import màxim dels ajuts per alumne/a és el que es detalla a les bases.

Les sol·licituds es presentaran a les oficines de l’Ajuntament de Llorenç del Penedès dins l’horari d’atenció al públic, mitjançant el model proporcionat pel mateix Ajuntament. S’acompanyaran de la documentació necessària que acrediti la situació econòmica i familiar, tal i com es relaciona a les bases.

El termini de presentació és del 9 al 23 de novembre de 2020.

 

LA LÍNIA VERDA TAMBÉ INFORMARÀ DE LES ACCIONS QUE ES DUEN A TERME AL POBLE

Arrel de la recent implementació del nou sistema de comunicació amb l’Ajuntament anomenat Línia Verda, us informem que, a banda de poder-lo utilitzar per informar sobre les diverses incidències que es vagin produint al poble, també hi trobareu les informacions i activitats que s’hi duguin a terme, les quals s’aniran publicant en aquesta APP perquè les pugueu consultar de manera immediata i àgil.

També hi podreu accedir mitjançant la web www.liniaverdallorenc.cat

Descarregueu l’APP al vostre dispositiu i assabenteu-vos del que passa a Llorenç!

 

25 DE NOVEMBRE - DIA INTERNACIONAL PER A L’ELIMINACIÓ DE LAVIOLÈNCIA ENVERS LES DONES

Com sempre, l’Ajuntament de Llorenç manifesta la seva postura envers el rebuig total a la violència contra les dones, considerant l’assoliment de la igualtat de gènere com un dels objectius més importants de la nostra societat.

Si malauradament sou coneixedors/es d’algun cas, de maltractaments podeu informar mitjançant el telèfon: 900 900 120.

La setmana del 25 de novembre esteu pendents de l’Instagram @biblioijove.llorenc hi trobareu diverses accions de conscienciació social

 

AVÍS

Després de l’ordre del govern de suspendre totes les activitats culturals i esportives, les nostres entitats i l’Ajuntament han aturat les seves programacions fins que es normalitzi la situació.

Durant els propers 15 dies i fins a nova situació, la Biblioteca-PIJ només tindrà actiu el servei de préstec, que es realitzarà amb cita prèvia, trucant o enviant un Whatsapp al 676199010 o a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i tindrà atenció al públic de dilluns a divendres, de 10 a 13 h i dimarts i dijous de 17 a 20 h.

 

RECOLLIDA D’ALIMENTS PRO CÀRITAS PARROQUIAL DE LLORENÇ DEL PENEDÈS

Des d’ara mateix i fins a les festes de Nadal trobareu als següents establiments –Botiga del sindicat, Carnisseria Borrell i Bon Àrea- unes caixes on podreu fer les vostres aportacions perquè Càritas Parroquial de Llorenç pugui ajudar les famílies del poble.

Necessitem especialment:llet, oli (d’oliva i de gira-sol), cacau en pols, arròs, galetes, pasta de sopa menuda, espaguetis, cereals, productes d’higiene personal (gel corporal, xampú,...), detergent de roba, productes en conserva (tonyina, fruita, tomàquet, pots de llegum).

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

 

GRAN RECAPTE D’ALIMENTS 2020

Es durà a terme del 16 al 21 de novembre.

Degut a les greus conseqüències causades per la Covid 19, es requereix tot el suport de la societat, ja que els estralls econòmics estan sent de dimensions no imaginades per a moltes famílies.

Aquest any s’implementa un nou sistema de recaptació:

Es faran només donacions monetàries als supermercats col·laboradors. El personal de l’establiment us convidarà a fer les aportacions a l’hora de pagar a la caixa.

La donació es farà a través d’un Codi Gran Recapte amb els imports estipulats per cistella i quedarà reflectida al vostre tiquet de compra.

Un cop finalitzat el GRAN RECAPTE, el Banc dels aliment disposarà de l’import íntegre de les donacions per poder adquirir aliments bàsics per a les famílies.

De nou agraïm el suport de tothom.

 

CORAL HARMONIA

Us informem del correu electrònic de la Coral Harmonia que no era correcte a la circular d’octubre Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Escriviu si voleu formar part d’aquest grup de cantaires!

 

HORARI DE LA DEIXALLERIA MÒBIL AL NOVEMBRE

  • Dijous, 12, : d’11 a 13 h. i de 17 a 18 h.
  • Divendres, 13: d’11 a 13 h. i de 17 a 18 h.
  • Dissabte, 14: de 10 a 13 h.

Recollida de trastos i andròmines: dijous, 26 de novembre

Informeu prèviament a l’Ajuntament (977677106). El dimecres 25 a la nit traieu els objectes a l’exterior.