CURSOS A LA CASA DE CULTURA

Des d’aquest espai us volem informar sobre la futura proposta formativa de l’Ajuntament.

Els cursos que es volen oferir entraran, en breu, en període de licitació, per tal de seguir la normativa marcada des de l’Estat. Aquesta situació podria demorar l’inici de les classes, no obstant, el principal problema rau en l’aforament dels espais que han d’acollir l’alumnat, ja que les aules on es realitzen les classes no tenen prou espai per assegurar la distància mínima d’un metre i mig. En principi doncs, no es pot iniciar el nou curs fins que la situació sanitària causada per la Covid 19 ho permeti.

Amb tot, quan es reprenguin les classes, els i les alumnes que van deixar els cursos a mitges, no hauran d’abonar cap import fins que hagin recuperat les classes dels trimestre que estaven cursant. En el cas que algú no vulgui continuar quan comenci el curs, haurà de sol·licitar a l’Ajuntament el retorn de la part proporcional de l’import que havia abonat abans del tancament del seu curs.

 

LA BIBLIOTECA-PIJ REOBREN EL SERVEI

A partir del dilluns, 14 de setembre, la Biblioteca-PIJ obriran en el seu horari habitual, de dilluns a divendres, de 10 a 13 h i de dilluns a dijous de 17 a 20 h.

Els divendres hi trobareu l’educadora de carrer per donar suport a les consultes juvenils.

L’aforament serà reduït i caldrà l´ús de la mascareta durant tota l’estada a la sala.

La Biblioteca-PIJ compta amb les mesures de seguretat etablertes des del Servei de biblioteques quant a distàncies, desinfecció i mampares protectores.

Aquesta situació es pot veure afectada segons l’evolució de la crisi sanitària.

 

DONACIÓ DE SANG

El dijous 17 de setembre de 2020, tothom qui ho desitgi, podrà procedir a la donació voluntària de sang destinada a persones amb necessitats mèdiques. L’extracció tindrà lloc a la sala d’actes de la Casa de cultura municipal, de 17 a 21 h.

www.donarsang.gencat.cat

HORARI DE LA DEIXALLE

FUNDACIÓ PAU CASALS

L’Ajuntament de Llorenç forma part de la campanya de suport a la Fundació Pau Casals, creada per l’insigne català per promoure els valors de la música, la pau i la convivència.

Aquesta adhesió permet a les persones empadronades a Llorenç visitar de manera gratuïta el Museu Pau Casals, de la Vil·la Casals a Sant Salvador en uns mesos concrets. Properament ho podreu fer als mesos d’octubre, novembre i desembre. Acrediteu l’empadronament a Llorenç mitjançant qualsevol document oficial vigent.       

Informació general i horaris de visites a: www.paucasals.org o bé trucant al 977684276

 

RECICLEM CORRECTAMENT

Des de l’Ajuntament insistim en demanar que no deixeu restes al costat dels contenidors. Per a grans residus podeu utilitzar els serveis de deixalleria mòbil i recollida de trastos i andròmines que teniu a l’abast una vegada al mes (veieu les dates de setembre a sota).

Els residus que es deixen al costat dels contenidors generen brutícia, perill i despeses afegides.

Utilitzeu correctament els contenidors, ja sabeu que n’hi ha de tota tipologia (paper, vidre, envasos, orgànica, oli i rebuig).

 

HORARI DE LA DEIXALLERIA MÒBIL AL SETEMBRE

- DIJOUS 17 i DIVENDRES 18: d’11 a 13 h.

- DISSABTE, 19: de 10 a 13 h.

Recollida de trastos i andròmines: DIJOUS, 24

Cal que truqueu a l’Ajuntament per donar avís del material que voleu llençar i de l’adreça on el deixareu. L’heu de treure a el dimecres, dia 23 de setembre a la nit. Telèfon de les oficines: 977677106