MULLA’T PER L’ESCLEROSI MÚLTIPLE 2020

Tothom qui ho desitgi podrà col·laborar amb la campanya Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple 2020 adquirint els productes d’aquest any durant els concerts del programa “Juliol a la fresca”. Durant la setmana, els trobareu a la biblioteca, en l’horari especificat més avall.

Els diners obtinguts es destinaran a l’Esclerosi Múltiple Associació de Tarragona (EMAT), que compta amb el suport de la Fundació Esclerosi Múltiple.

 

CONSULTORI MÈDIC LOCAL

L'Ajuntament de Llorenç us informa que des del dimecres, 1 de juliol de 2020, ha quedat restablert el funcionament del Consultori Mèdic local, tot i que, de moment, només hi haurà visites els dimarts, dimecres i divendres.

Les visites presencials sempre seran prèvia valoració telefònica per part d'un metge i/o infermera. A finals de juliol es valorarà novament l’ampliació dels horaris en funció de la situació sanitària en la qual ens trobem.

Recordem que continuen operatius per a consultes en aquests contactes:

- Al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

- Al telèfon 977671588 (Cap Arboç) – de moment, les trucades realitzades al consultori de Llorenç 977677514 es desviaran cap aquest número

- Al telèfon 631525824 (consultes pediàtriques)

 

ESPAI JOVE

Jove! Fes-te seguidor/a de #espaijovellorenc i #oficinajovebp així sabràs les activitats que es van fent.I si vols formar part del grup de WhatSapp “Joventut”, envia la teva petició al número 676 199 010

Aniràs rebent informació que et pot interessar!!

 

HORARI DE LA BIBLIOTECA - PIJ ALS MESOS D’ESTIU

Al mes de juliol la Biblioteca Municipal Mestra Maria Rafecas i el Punt d’Informació Juvenil obriran de dilluns a divendres, de 10 a 13 h. i dimarts de 17 a 20 h. La setmana del 13 al 17 de juliol i mes d’agost estaran tancats. Aquells dies podreu retornar llibres a les oficines municipals.

 

HORARI DE LA DEIXALLERIA MÒBIL AL JULIOL

-Dijous 16 i divendres 17: d’11 a 13 h

-Dissabte 18: de 10 a 13 h.

 

RECOLLIDA DE TRASTOS I ANDRÒMINES AL JULIOL: DIJOUS, 30

Cal que notifiqueu prèviament a les oficines municipals (977677106) quin tipus de material llençareu i el lloc on el deixareu.

L’heu de treure al carrer els dimecres 29 a la nit.

No es recollirà material que no hagi estat degudament informat a les oficines municipals.