Ajuntament2019

Aquests darrers mesos han estat molt durs per a tothom. Per a una societat com la nostra, acostumada a compartir moltes estones al carrer, s’ha fet difícil adaptar-nos a un tancament i a unes normes estrictes quant a la relació social. Però ho hem fet. Ho ha fet la gent més gran i la nostra canalla, admirablement serens i fent servir la raó per damunt de tot. I així, entre tots, estem aconseguint que, un repte tan gran, a poc a poc es vagi assolint.

Però hi ha altra gent que no. Hi ha gent que no respecta. I no ens referim específicament a la situació creada per la Covid 19, volem dir que hi ha gent que no respecta, així, en general.

No respecta els horaris de descans dels altres, no respecta la circulació viària, no respecta les persones en general. Grups de gent que s’esplaien en racons del poble. Són incívics i incíviques, que llencen escombraries als parcs on hi va a jugar la canalla. Gent que pinta el mobiliari urbà i el destrossa sense cap motiu... i gent que colpeja als altres, com ha succeït recentment, durant la revetlla de Sant Joan, quan un veí de Llorenç fou severament apallissat per una colla nombrosa de persones que estaven al carrer.

L’Ajuntament de Llorenç vol expressar la seva màxima repulsió envers aquest fet en concret i, evidentment, per totes i cadascuna d’aquestes situacions, per petites que siguin. No podem consentir que el nostre estimat poble esdevingui un indret insegur.

Els carrers són de tots i totes, el poble és de tots i totes i, per aquest motiu, l’ajuntament arribarà fins a l’última conseqüència per eradicar qualsevol tipus de violència, qualsevol tipus de malestar que es pugui provocar envers una ciutadania implicada i esforçada en fer del nostre el poble que tots i totes volem. La gent ha d’anar tranquil·la pel carrer.

L’Ajuntament de Llorenç farà tots els possibles per evitar conductes violentes i, aquelles persones que les cometin, seran degudament reconegudes i sancionades, perquè aquesta és l’única manera de dir prou.

Rebutgem la violència. Diem no a la violència.

Ajuntament de Llorenç del Penedès8003 Barcelona