XARXA ELÈCTRICA

L’Ajuntament us vol informar d’un fet que a vegades ha ocasionat moltes molèsties a algunes famílies. Es tracta de les irregularitats en el subministrament de l’electricitat, que, quan pateix pujades i baixades incontrolades, provoca que diversos aparells elèctrics pateixin greus avaries.

El que heu de fer si us trobeu en aquest cas és comunicar la incidència a la companyia elèctrica a la qual pertanyeu. Ho heu de fer trucant al número de telèfon que us apareix a la factura. La companyia obre una incidència amb un número, el qual heu de guardar, per si el requereixen per tirar endavant la gestió de la vostra avaria.

 

FORMACIÓ A LA CASA DE CULTURA

L’Ajuntament de Llorenç dona continuïtat a les activitats formatives a les quals us podeu inscriure.

Tot seguit us recordem tots els cursos, amb els seus imports:

 

* Català: 6 € mensuals (pagament trimestral)

* Taller d’agilitat mental: 10 € mensuals. Majors de 65 anys de Llorenç o del Priorat 5 € (pagament trimestral)

* Taller memòria activa: 10 € mensuals. Majors de 65 anys de Llorenç o del Priorat 5 € (pagament trimestral)

* Informàtica: 25 € mensuals. Majors de 65 anys de Llorenç o del Priorat 10 € (pagament mensual)

*Taller de Patchwork: 20 € mensuals (pagament trimestral)

*Manualitats: 10 € mensuals. Majors de 65 anys de Llorenç o del Priorat 5 € (pagament trimestral)

* Anglès: Diferents nivells. S’abonarà la part proporcional a les hores restants fins acabar el curs. Preu total del curs 155 € - No empadronats/des a Llorenç 160 € - Menors de 29 anys i majors de 65 de Llorenç i el Priorat tenen un descompte del 10% (pagament únic)

* Classes d’història: en Marc Morales continuarà amb aquesta iniciativa de voluntariat i gratuïta per als usuaris i les usuàries.

* Taller l’agulla: el grup de voluntàries segueix amb la seva tasca de teixir peces de roba per afavorir col·lectius necessitats.

* Gimnàstica per a gent gran: 1 sessió setmanal -10 € / 2 sessions setmanals – 20 € (pagament mensual)

* Sessions formatives als parcs de salut: 20 € mensuals. Majors de 65 anys de Llorenç o del Priorat-10 € (pagament trimestral)

* Tai-txí: 1 sessió setmanal 20 € / 2 sessions 35 €. Majors de 65 anys de Llorenç i el Priorat: 1 sessió setmanal 10 € / 2 sessions 20 € (pagament trimestral)

* Pilates: 1 sessió setmanal 20 € /2 sessions 35 € (pagament mensual)

* Zumba: 1 sessió setmanal 15 € /2 sessions 20 € (pagament mensual)

Adreceu-vos a la Biblioteca per informar-vos dels dies i hores si no els sabeu (977677106 ext. 1)

 

Les persones que estiguin interessades en realitzar el disseny gràfic del programa de la Festa Major 2020 han d’adreçar-se a la Biblioteca Municipal mestra Maria Rafecas, de dilluns a dijous, de 5 a 8 de la tarda o trucar al 977677106 ext. 1. Fins el 27 de febrer.

 

AGRAÏMENTS

Des de l’Ajuntament de Llorenç, Càritas Parroquial de Llorenç i Creu Roja volem fer arribar un agraïment a tothom qui hagi col·laborat amb les campanyes de recollida d’aliments i joguines per Nadal, les quals han obtingut un èxit molt gran, com és habitual al nostre poble.

Gràcies a totes aquelles persones i establiments que ho heu fet possible.

 

La Coral Harmonia i la Coral Infantil Rossinyols agraeixen la col·laboració de les persones que van venir al CONCERT DE NADAL. Els donatius recollits van sumar un total de 763,90 € per a la Marató de TV3.

 

DONACIÓ DE SANG

El dijous 16 de gener de 2020, tothom qui ho desitgi, podrà procedir a la donació voluntària de sang destinada a persones amb necessitats mèdiques.

L’extracció tindrà lloc al Consultori de Llorenç, de 17 a 21 h.

www.donarsang.gencat.cat

 

HORARI DE LA DEIXALLERIA MÒBIL AL GENER

                 *DIJOUS, 9: d’11 a 13 h. i de 17 a 18 h.

                 *DIVENDRES, 10: d’11 a 13 h. i de 17 a 18 h.

                 *DISSABTE, 11: de 10 a 13 h.

 

RECOLLIDA DE TRASTOS I ANDRÒMINES: DIJOUS, 30 DE GENER

Truqueu a l’ajuntament per facilitar la vostra adreça i informar del tipus de material que llençareu (977677106). El dia abans a la nit -dimecres 29- l’heu de treure a l’exterior.