BONIFICACIÓ DEL 20 % DE L’IBI

Les famílies nombroses que ho sol·licitin i que compleixin els requisits, tindran dret a una bonificació del 20 % de l’IBI de l’any vinent.

Per poder-vos acollir a aquesta bonificació, cal que us adreceu a les oficines municipals –Rambla Marinada, 27- abans del 31 de desembre de 2019 i realitzar la corresponent sol·licitud.

BIBLIOTEQUES AMB D. O. 2019

Al mes de novembre celebrarem a la Biblioteca mestra Maria Rafecas una nova edició d’aquest projecte, que vincula la cultura del vi amb la literatura.

A la circular “Informa” podreu veure totes les activitats previstes!

CLASSES D’INFORMÀTICA

Aquest mes de novembre s’iniciarà aquesta formació, amb continguts diversos sobre el món de les noves tecnologies, començant per un nivell d’iniciació. Es faran els dimecres, de 18 a 19:30 h. a la Casa de cultura i el preu serà de 25 € mensuals. Les persones de 65 anys o més empadronades a Llorenç i al Priorat abonaran 10 € mensuals.

El pagament es farà trimestralment i per sistema de codi de barres o línia oberta.

Inscripcions a la Biblioteca municipal. Tel. 977677106 ext. 1

CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS PER A L’ADQUISICIÓ

DE LLIBRES I MATERIAL ESCOLAR BÀSIC

L’Ajuntament de Llorenç del Penedès convoca la concessió d’ajuts econòmics de caràcter individual per a l’adquisició de llibres i material escolar bàsic per al curs 2019-2020, adreçats a escolars de famílies amb mancances econòmiques del municipi de Llorenç del Penedès, empadronats en aquest municipi, que siguin alumnes de col·legis públics o concertats i que cursin Educació Infantil, Educació Primària o Educació Secundària obligatòria. L’import màxim dels ajuts per alumne/a és el que es detalla a les bases.

Les sol·licituds es presentaran a les oficines de l’Ajuntament de Llorenç del Penedès dins l’horari d’atenció al públic, mitjançant el model proporcionat pel mateix ajuntament. S’acompanyaran de la documentació necessària que acrediti la situació econòmica i familiar, tal i com es relaciona a les bases.

El termini de presentació és de l’11 al 18 de novembre de 2019.

 

SOL·LICITUD D’EQUIPAMENTS MUNICIPALS

L’Ajuntament us recorda que, a l’hora de sol·licitar espais o materials municipals per celebrar les activitats que les entitats o particulars tinguin previstes, caldrà un mínim de 20 dies d’antelació en relació a la data sol·licitada o en cas contrari, no es podrà assegurar la seva cessió.

 

VOLUNTARIAT AL CENTRE GERONTOLÒGIC

El Centre Gerontològic de Llorenç necessita persones voluntàries que vulguin dedicar unes hores setmanals als i les residents, fent-los una mica de companyia i participant en algunes de les activitats previstes.

Interessats/des dirigiu-vos al mateix centre o truqueu al 977677879

 

RECOLLIDA D’ALIMENTS PRO CÀRITAS PARROQUIAL DE LLORENÇ DEL PENEDÈS

Durant els mesos de novembre i desembre. A diferents botigues i supermercats de Llorenç, podreu fer les vostres aportacions perquè Càritas Parroquial de Llorenç pugui ajudar les famílies més necessitades del poble.

Necessitem especialment:llet, oli (d’oliva i de gira-sol), cacau en pols, arròs, galetes, sucre, farina, pasta de sopa menuda, espaguetis, cereals, productes d’higiene personal (gel corporal, xampú,...), rentavaixelles, detergent de roba, productes en conserva (tonyina, fruita, sucs, sardines, tomàquet, pots de cigrons).

Si us plau:

-No porteu macarrons, galets (pasta gran) ni caldos.

-Mireu que la caducitat tingui un marge de temps ampli.

................................................................................................................................................................................................................................

Aprofitem l’avinentesa per recordar-vos que necessitem voluntaris/es per ajudar en “El gran recapte d’aliments”, que es farà als supermercats més grans de tot Catalunya els dies 22 i 23 de novembre de 2019.

Truqueu als telèfons 696031852 i 695188502, des dels quals us coordinaran per venir a ajudar en la recollida als diferents establiments de Llorenç.

 

25 DE NOVEMBRE: DIA INTERNACIONAL PER A L’ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA ENVERS LES DONES

El 25 de novembre de 1960, tres activistes polítiques van ser assassinades a la República Dominicana, mentre anaven a visitar els seus marits empresonats. Aquestes dones van

simbolitzar la lluita i la resistència a Sud-Amèrica i, en la trobada celebrada a Bogotà l’any 1981, es va declarar el 25 de novembre com a Dia internacional contra la violència de gènere. L’any 1999 l’ONU va donar caràcter oficial a aquesta data.

Si malauradament sou coneixedors/es d’algun cas, de maltractaments podeu informar mitjançant el telèfon: 900 900 120

 

CORAL INFANTIL ROSSINYOLS

Tens entre 3 i 16 anys i ganes de cantar? Envia’ns un correu i informa’t Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

HORARI DE LA DEIXALLERIA MÒBIL AL NOVEMBRE

  • Dijous, 14, : d’11 a 13 h. i de 17 a 18 h.
  • Divendres, 15: d’11 a 13 h. i de 17 a 18 h.
  • Dissabte, 16: de 10 a 13 h.

Recollida de trastos i andròmines: dijous, 28 de novembre

Informeu prèviament a l’ajuntament (977677106).

El dimecres 27 a la nit traieu els objectes a l’exterior.