Volta Penedes Llorenc

La sortida es farà des de la Rambla Marinada, al davant de l’Ajuntament el proper divendres 26 de juliol a 2/4 de sis.

 

Llorenç del Penedès serà l'inici de la primera edició de la Volta Ciclista al Penedès amb la sortida des de davant de l’Ajuntament a 2/4 de sis de la primera etapa entre Llorenç del Penedès i Albinyana de 95 quilòmetres de distància. En aquesta cursa, que consta de 4 etapes entre el 26 i el 28 de juliol, hi competeixen ciclistes de categoria junior, amb unes edats de 17 i 18 anys.

 

En plena temporada del Tour de France, Llorenç del Penedès viurà un dia intens de ciclisme i participarà del tret de sortida d'aquesta volta, això és gràcies a la col·laboració del Club Ciclista de Catalunya-Barcelona, que ha apostat per una prova esportiva que dona més rellevància al territori i paisatge del Penedès.

 

Des de l’Ajuntament es valora molt positivament aquest esdeveniment esportiu que ajudarà a donar a conèixer una mica més el nostre poble omplint la Rambla Marinada de ciclistes joves que volen arribar a professionals. De fet, la ciclista llorencenca Mireia Benito ha estat campiona de Catalunya sub 23 i, recentment, bronze en els campionats estatals de carretera celebrats a Múrcia, sent una candidata a aconseguir metes remarcables dins d’aquest esport.

 

Per tot aquests motius, el proper dia 26 de juliol, Llorenç del Penedès gaudirà d'una festa esportiva prou important en el calendari ciclista. 

RECORREGUT

volta ciclista