CAMPANYA “CAP INFANT FORA DE JOC”

Llorenç col·labora una vegada més amb la CAMPANYA DE RECOLLIDA DE JOGUINES, noves, no bèl·liques i no sexistes, que organitza cada any Creu Roja.

Podeu fer la vostra aportació venint a l’Ajuntament, de 9 a 14 h. fins el dia 31 de desembre.

Les joguines es repartiran durant la nit de Reis entre les famílies necessitades.

 

RECOLLIDA D’ALIMENTS PRO CÀRITAS PARROQUIAL DE LLORENÇ DEL PENEDÈS

Us recordem que Càritas Parroquial de Llorenç està duent a terme la RECOLLIDA D’ALIMENTS per ajudar les famílies més necessitades.

Podeu fer les aportacions a diversos comerços del poble.

Es necessita especialment:llet, oli (d’oliva i de gira-sol), cacau en pols, cereals, productes d’higiene personal (gel corporal, xampú,...), rentavaixelles, detergent de roba, productes en conserva (tonyina, sardines, tomàquet, llegum). Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

 

VOLUNTARIAT LINGÜÍSTIC

A l’escola “Les Cometes” hi ha alumnes que necessiten un reforç per parlar millor el català. Si algú vol dedicar una estona de conversa i activitats a aquests nens i nenes, es pot adreçar a la mateixa escola o a la biblioteca de Llorenç per oferir el seu temps i disposició. Moltes gràcies

 

PARCS DE SALUT

Els dies 3, 5, 10, 12, 17 i 19 de desembre, de 10 a 11 h. s’ofereixen sis sessions d'entrenament, informació i tutorització d'exercicis en els PARCS DE SALUT de Llorenç. En aquesta ocasió la crida, s’adreça a la població en general que hi vulgui participar. Si us interessa, aneu directament el dia 3 a la instal·lació de la rambla Marinada a les 10 h.

Les sessions venen ofertes des de la Diputació de Tarragona de manera gratuïta.

RECICLATGE I NETEJA VIÀRIA

L’Ajuntament us demana què col·laboreu amb el reciclatge dels residus domèstics. Si us plau:

Utilitzeu degudament els serveis locals –Contenidors (envasos, paper, vidre, orgànica, resta i oli), Servei de poda, Punt Sigre de recollida medicaments, Servei “roba amiga”, Deixalleria mòbil i Recollida d’andròmines.

No deixeu restes al costat dels contenidors. Els residus dipositats degudament al seu lloc reben un tractament adequat per a la seva reutilització o eliminació.

El reciclatge SUMA, si no el fem correctament, ens RESTA a tots i totes.

 

SERVEI DE RECOLLIDA DE LA PODA

Des de l’Ajuntament us recordem que hi ha un servei específic per a la recollida de poda el qual té un cost important per al nostre municipi.

El seu horari de funcionament és els dimarts i dijous de 10 a 13 h.

Per utilitzar-lo heu de trucar al 609 330 740 (Algutzir) i demanar que us obrin el recinte especial que hi ha al Priorat (terme de Llorenç) per deixar les restes de poda que heu generat.

Fora de l’horari establert, el recinte destinat a aquest servei està tancat.

NO DEIXEU RESTES DE PODA AL CONTENIDOR DE L’ORGÀNICA !! UTILITZEU DEGUDAMENT AQUEST SERVEI

Per altra banda, volem demanar als propietaris d’habitatges o finques que tenen vegetació de grans dimensions, amb branques que sobresurten del límit del seu recinte, envaint la via pública, que netegin aquesta vegetació evitant així molèsties a la resta de vilatans i vilatanes.

 

HORARI DE LA DEIXALLERIA MÒBIL AL DESEMBRE

     Dijous, 13 : d’11 a 13 h. i de 17 a 18 h.

     Divendres, 14: d’11 a 13 h. i de 17 a 18 h.

     Dissabte, 15: de 10 a 13 h.

RECOLLIDA DE TRASTOS VELLS

Dijous, 27 de desembre

Heu de trucar a l’ajuntament 977677106 per facilitar la vostra adreça i informar dels objectes que llençareu. Els heu de treure a l’exterior la nit abans (26 de desembre).