BONIFICACIÓ DEL 20 % DE L’IBI

Les famílies nombroses que ho sol·licitin i que compleixin els requisits, tindran dret a una bonificació del 20 % de l’IBI de l’any vinent.

Per poder-vos acollir a aquesta bonificació, cal que us adreceu a les oficines municipals –Plaça de la Vila, 1- abans del 31 de desembre de 2018 i realitzar la corresponent sol·licitud.

 

ACTUALITZACIÓ DE LES DADES BANCÀRIES

L’Ajuntament us recorda que cal revisar l’actualització de les dades bancàries, ja que, a causa dels canvis que s’han produït en els darrers temps a les oficines del nostremunicipi (fusions, canvis de nom, etc.), es fa difícil el cobraments dels rebuts dels contribuents.

És necessari que tothom faciliti les seves dades bancàries, tant si hi ha hagut canvis en l’entitat com si no.

Podeu passar per les oficines municipals a recollir el document que heu de formalitzar i, si teniu dubtes per complimentar-lo, us ajudaran. Moltes gràcies.

 

SOL·LICITUD D’EQUIPAMENTS MUNICIPALS

L’Ajuntament us informa que, a l’hora de sol·licitar espais o materials municipals per celebrar les activitats que les entitats tinguin previstes, caldrà un mínim de 20 dies d’antelació en relació a la data escollida o en cas contrari, no es podrà assegurar la seva cessió.

 

CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS PER A L’ADQUISICIÓ

DE LLIBRES I MATERIAL ESCOLAR BÀSIC

L’Ajuntament de Llorenç del Penedès convoca la concessió d’ajuts econòmics de caràcter individual per a l’adquisició de llibres i material escolar bàsic per al curs 2018-2019, adreçats a escolars de famílies amb mancances econòmiques del municipi de Llorenç del Penedès, empadronats en aquest municipi, que siguin alumnes de col·legis públics o concertats i que cursin Educació Infantil, Educació Primària o Educació Secundària obligatòria. L’import màxim dels ajuts per alumne/a és el que es detalla a les bases.

Les sol·licituds es presentaran a les oficines de l’Ajuntament de Llorenç del Penedès dins l’horari d’atenció al públic, mitjançant el model proporcionat pel mateix ajuntament. S’acompanyaran de la documentació necessària que acrediti la situació econòmica i familiar, tal i com es relaciona a les bases.

El termini de presentació és del 12 al 26 de novembre de 2018.

 

TERTÚLIES SALUDABLES

Des de l’Ajuntament es vol engegar un nou projecte consistent en celebrar unes sessions obertes a la participació de tothom qui ho desitgi, durant les quals es tractaria un tema relacionat amb el benestar i la salut.

Es preveu que, quan sigui possible, hi participin persones enteses en el tema escollit i que tothom hi pugui aportar la seva opinió i/o experiència, realitzant una mica de debat.

Quin tema us agradaria tractar? Feu-nos arribar els vostres suggeriments al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o veniu directament a la Biblioteca de Llorenç!

 

RECOLLIDA D’ALIMENTS PRO CÀRITAS PARROQUIAL DE LLORENÇ DEL PENEDÈS

Durant els mesos de novembre i desembre. A diferents boriques i supermercats de Llorenç, podreu fer les vostres portacions perquè Càritas Parroquial de Llorenç pugui ajudar les famílies més necessitades del poble.

Necessitem especialment:llet, oli (d’oliva i de gira-sol), cacau en pols, cereals, productes d’higiene personal (gel corporal, xampú,...), rentavaixelles, detergent de roba, productes en conserva (tonyina, sardines, tomàquet, llegum).

Mireu que la caducitat tingui un marge de temps ampli.

Aprofitem l’avinentesa per recordar-vos que necessitem voluntaris/es per ajudar en “El gran recapte d’aliments”, que es farà als supermercats més grans de tot Catalunya els dies 30 de novembre i 1 de desembre.

Podeu fer de voluntari/a del projecte i col·laborar en la recollida als supermercats de Llorenç trucant als telèfons 696 031 852 i 695 188 502

 

25 DE NOVEMBRE - DIA INTERNACIONAL PER A L’ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA ENVERS LES DONES

El 25 de novembre de 1960, tres activistes polítiques van ser assassinades a la República Dominicana, mentre anaven a visitar els seus marits empresonats. Aquestes dones van simbolitzar la lluita i la resistència a Sud-Amèrica i, en la trobada celebrada a Bogotà l’any 1981, es va declarar el 25 de novembre com a Dia internacional contra la violència de gènere. L’any 1999 l’ONU va donar caràcter oficial a aquesta data.

Si malauradament sou coneixedors/es d’algun cas, de maltractaments podeu informar mitjançant el telèfon: 900 900 120

 

XVI OLIMPÍADA SOLIDÀRIA D’ESTUDI

La Biblioteca de Llorenç torna a col·laborar amb el projecte OLIMPÍADA SOLIDÀRIA D’ESTUDI impulsat des de diverses ONG internacionals.

Del 5 de novembre al 5 de desembre tothom pot anar a les sales d’estudi adscrites a l’activitat –entre les quals hi ha la nostra biblioteca- i donar hores d’estudi. Per cada hora que estudiïs, un patrocinador destinarà 1 € a un projecte educatiu.

Concretament aquest any estudiaràs pel projecte d’ampliació de l’Escola “Arco Iris” del Senegal, que necessita aules de primària perquè els nens i nenes de Saly Velingara tinguin una educació de qualitat.

Més informació: www.olimpiadasolidaria.com

 

CORAL INFANTIL ROSSINYOLS

Tens entre 3 i 16 anys i ganes de cantar?

Envia’ns un correu i informa’t Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.">Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

I si ets ex cantaire o ex director/a de la Coral i t’agradaria participar de les celebracions del 50è aniversari... no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres! AQUEST ANY... 50!!

 

HORARI DE LA DEIXALLERIA MÒBIL AL NOVEMBRE

  • Dijous, 15, : d’11 a 13 h. i de 17 a 18 h.
  • Divendres, 16: d’11 a 13 h. i de 17 a 18 h.
  • Dissabte, 17: de 10 a 13 h.

RECOLLIDA DE TRASTOS I ANDRÒMINES: dijous, 29 de novembre

Informeu prèviament a l’ajuntament (977677106).

El dimecres 28 a la nit traieu els objectes a l’exterior.