MATRÍCULA A LA LLAR D’INFANTS MUNICIPAL “NIERÓ”

Totes les famílies amb infants admesos definitivament a la Llar d’Infants Municipal “Nieró” per al curs 2018-2019 (noves inscripcions i alumnes que continuen), podeu formalitzar la matricula del 4 al 8 de juny, ambdós inclosos a les oficines municipals –Rambla Marinada, 27- en l’horari de dilluns a divendres, de 9 a 14 h. Més informació: 977677106

 

AQUEST ESTIU... TAI-TXI A LA PISCINA !

L’Ajuntament proposa fer unes sessions d’aquesta modalitat, que proporciona molts beneficis, incloses millores en la salut. Les classes s’organitzaran depenent de la demanda popular i si hi ha un mínim d’assistents.

Es preveuen dos torns: de 9 a 10 h. - de 20 a 21 h. amb la possibilitat de practicar-lo 1 o 2 dies a la setmana cada participant. Preu (a concretar)

Si us interessa, veniu o truqueu a la Biblioteca de Llorenç: 97767106 (ext. 1)

 

TROBADA COMARCAL DE LA GENT GRAN

El dissabte, 22 de setembre de 2018 es celebrarà a Santa Oliva aquesta trobada, impulsada des del Consell Comarcal del Baix Penedès, amb la participació dels municipis.

Des de l’Ajuntament fem una crida popular per demanar la col·laboració ciutadana en l’organització de l’esdeveniment. Caldria un equip de persones voluntàries per realitzar algunes tasques senzilles. Esperem la vostra resposta!

Per altra banda, us avancem que el preu per participar en la trobada serà de 12 €, incloent l’autocar per transportar els usuaris/usuàries fins a Santa Oliva.

En un futur us informarem de les dates per inscriure-us-hi. Ara només és a títol informatiu.

 

CLOENDA DE LES ACTIVITATS FORMATIVES 2017-2018

L’Ajuntament de Llorenç promou un BERENAR dedicat a totes aquelles persones que hagueu participat en els cursos i tallers adreçats a gent gran durant aquest curs (informàtica, agilitat mental, gimnàstica, català, taller de memòria,...).

Es preveu realitzar-lo el dilluns, 25 de juny, a les 16 h. a la Casa de cultura.

D’aquesta manera celebrarem tots i totes que el curs acaba, però que ben aviat en començarà un altre! Apunteu-vos a la Biblioteca: 977677106 (ext. 1)

 

VINE A DONAR SANG!!

El proper dijous, 7 de juny de 2018, de 17’30 a 21’30 h. tindrà lloc, al consultori de Llorenç, la DONACIÓ VOLUNTÀRIA DE SANG.

La donació de sang és un gest de civisme i responsabilitat vers el conjunt de la societat. Cada tres segons algú necessita sang a Catalunya.

 

EVITEM RISCOS ALS MESOS D’ESTIU

L’Ajuntament recorda als propietaris de solars que tenen l’obligació de mantenir-los nets d’herbes i andròmines per qüestions de salubritat, risc d’incendis i imatge.

Cas que es produís algun incident la responsabilitat seria dels propietaris

Amb la celebració de les festes de Sant Joan, hi ha qui tira coets encesos dins dels contenidors de recollida de brossa, a les papereres, als fanals, etc. ocasionant molts desperfectes en aquests elements urbans. Evidentment, la seva reparació –entre d’altres, com les pintades a les parets- genera unes despeses molt elevades, a les quals hem de fer front entre tots.

 

Per altra banda, us deixem alguns consells per evitar la proliferació del mosquit tigre als mesos d’estiu:

-Buideu o poseu cap avall qualsevol recipient de l'exterior que pugui acumular aigua: joguines, cendrers, gerros, galledes, testos, plats dels animals domèstics, etc.

-Buideu sovint els safareigs i els receptacles d'aigua exteriors.

-Canvieu setmanalment l’aigua de les plantes que viuen en aigua.

-Eviteu acumulacions d'aigua en zones de drenatge o canals de desguassos, canaleres de teulats i terrasses.

-Cobriu els forats del terreny on s'hi pugui acumular aigua.

-Manteniu cobertes les piscines inflables mentre no s’utilitzin.

-Assegureu-vos que pous, basses, cisternes barrils o bidons amb aigua per regar, estiguin tapats (amb tapa o amb mosquitera).

 

REVETLLES AMB PRECAUCIÓ

A la web http://interior.gencat.cat/revetlles hi robareu tot tipus de consells de protecció civil per evitar accidents amb les fogueres i la pirotècnia de les revetlles.

RECORDEU

L’adquisició i ús de petards s’ha de fer sota la supervisió d’adults

Compreu els productes pirotècnics als establiments autoritzats

 

RECICLAR CORRECTAMENT

Des de l’Ajuntament insistim en demanar que no deixeu restes al costat dels contenidors. Per a grans residus podeu utilitzar els serveis de deixalleria mòbil i recollida de trastos i andròmines que teniu a l’abast una vegada al mes (veieu les dates de juny en aquesta circular).

Els residus que es deixen al costat dels contenidors generen brutícia, perill i despeses afegides

Utilitzeu correctament els contenidors, ja sabeu que n’hi ha de tota tipologia (paper, vidre, envasos, orgànica, oli i rebuig).

 

DEIXALLERIA MÒBIL AL JUNY

La trobareu instal·lada al final de la rambla Marinada (cruïlla amb el carrer Llevant) en els dies següents:

· DIJOUS, 14                                 L’actual deixalleria és un servei d’autogestió

· DIVENDRES, 15                          No hi trobareu personal referent

· DISSABTE, 16                             Si us plau, feu-ne un bon ús

                              

RECOLLIDA DE TRASTOS I ANDRÒMINES: DIJOUS, 28 DE JUNY DE 2018

Cal que truqueu prèviament a l’ajuntament per facilitar la vostra adreça i informar del material que llençareu (977677106)

El dimecres 27 a la nit, traieu-lo fora.