“De l’actitud que neix de l’experiència neixen totes les altres habilitats” Anònim

“ Algun dia et despertaràs i ja no hi haurà més temps per fer aquelles coses que desitjaves fer. Fes-les ara” – Paulo Coelho

                        Des de l’Ajuntament de Llorenç i la residencia de la gent gran de Llorenç ha nascut una iniciativa de voluntariat que, esperem, tingui molt d’èxit.

En una residencia geriàtrica trobem moltes persones usuàries que viuen situacions de vulnerabilitat física, psíquica i/o social. L’activitat principal d’aquesta iniciativa és crear uns espais d’enriquiment mutu entre el voluntari i el resident.

Precisament es tracta d’això, d’un Projecte de Voluntariat per intentar entre tots que els nostres avis i àvies rebin estones d’atenció que, segurament, els farà que el seu dia a dia a la residència sigui molt més agradable, aportant un granet de sorra a la població.

Ha d’haver un compromís de dedicació, valorant què puc aportar i quant temps puc dedicar a aquesta tasca de voluntariat.

Per tal de parlar-ne, aportar idees i engegar aquest projecte engrescador, us convidem a venir a la reunió informativa que tindrà lloc el proper divendres 9 de març, a les 19h, a la Casa de Cultura.

Seguramen t, pot ser l´i nici d´una meravellosa experiència.