rosafabregat

HOMENATGE A ROSA FABREGAT

L’Ajuntament de Llorenç vol retre un homenatge a la poeta i farmacèutica Rosa Fabregat Armengol.

Moltes persones recordem la Sra. Rosa en el seu àmbit de farmacèutica de Llorenç, on va ser una persona molt apreciada pel seu tracte afable i acollidor durant tots els anys en que va regir la farmàcia de Llorenç. A banda, hi ha la seva reconeguda trajectòria com a escriptora...

El diumenge, 25 de març, a les 12 del migdia, a la nova Biblioteca Municipal Mestra Maria Rafecas, se li dedicarà un merescut acte de reconeixement, durant el qual hi intervindran algunes persones vinculades al món de la cultura i autoritats locals i comarcals. També hi haurà la lectura d’alguns poemes de l’autora i la Coral Harmonia oferirà una petita actuació.

A les persones que l’heu conegut i als qui no heu tingut ocasió, us convidem a venir a aquest acte.

 

FUNDACIÓ PAU CASALS

Us recordem que l’Ajuntament de Llorenç està adherit a la campanya de suport a la Fundació   Pau Casals, mitjançant la qual els vilatans de Llorenç del Penedès tenim accés gratuït per visitar el Museu Pau Casals a Sant Salvador en els mesos de gener, febrer, març, octubre, novembre i desembre de 2018.

Per acollir-vos a aquest avantatge cal que acrediteu estar empadronats a Llorenç mitjançant qualsevol document oficial vigent.

Més informació: www.paucasals.org - Telèfon: 977684276

 

IV MERCAT D’INTERCANVI I SEGONA MÀ

L’Ajuntament torna a organitzar aquesta activitat de participació oberta a tothom qui ho desitgi.

Si teniu objectes usats, en bon estat i que ja no utilitzeu, podeu inscriure-us per formar part del IV Mercat de segona mà de Llorenç del Penedès.

El diumenge, 18 de març, durant la celebració local dels Tres Tombs, les persones que s’inscriguin tindran assignat un espai dins de la rambla Marinada on fer les seves ofertes. En arribar hauran de complimentar un formulari per dur a terme la seva participació.

Cal que us inscriviu a la Casa de cultura fins el 15 de març de 2018: (977677106 – Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)

La participació és gratuïta, només cal aportar una caixa de llet per taula (6 ampolles o brics), que es destinaran a Càritas. Aquesta entitat les farà arribar a persones necessitades.

 

CURS D’INFORMÀTICA I MÒBIL PER A GENT GRAN

L’Ajuntament de Llorenç està organitzant uns tallers adreçats a persones grans per utilitzar correctament l’ordinador i el telèfon mòbil.

Les classes començaran al mes d’abril. Les persones interessades, podeu inscriure-us-hi fins el divendres, 16 de març.

En breu tindrem el calendari, horari i preu definits.

Inscripcions a la Biblioteca Municipal (977677106). Les places són limitades.

 

FIBRA ÒPTICA - AVÍS

Per acord del Ple del 25 de gener del 2018 es va aprovar el Pla de desplegament de la fibra òptica del municipi que va presentar ADAMO TELECOM IBERIA SAU. Actualment s’estan acabant de tramitar les autoritzacions oportunes per a la seva efectivitat. Aquest pla contempla les instal·lacions per la via pública i les façanes i NO contempla la instal·lació a l’interior dels habitatges.

L’Ajuntament no ha donat autorització per entrar als habitatges a realitzar cap instal·lació. Tothom pot contractar lliurement els serveis que oferirà dita empresa, però en cap cas ningú està obligat a deixar els interiors dels seus habitatges per fer-hi instal·lacions de cap mena.

 

7a CAMPANYA D’IDENTIFICACIÓ I ESTERILITZACIÓ D’ANIMALS DE COMPANYIA A PREUS PROMOCIONALS

Informeu-vos sobre aquest programa, impulsat des de FAADA (Fundació per a l’Assessorament i Acció en Defensa dels Animals) a la web http://socresponsable.org

Fins al 5 de maig, les persones que teniu gossos, gats o fures podeu gaudir de preus especials en la seva identificació i esterilització.

També podeu trucar al 936245607 – 936245593 o escriure al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.per demanar més informació.

 

DIA MUNDIAL DE L’AIGUA

El dia 22 de març es commemora aquesta data amb l’objectiu de conscienciar sobre la importància de l’ús sostenible de l’aigua.

Entre totes les accions per estalviar aigua que podeu fer a les cases, us volem demanar que utilitzeu el contenidor de recollida d’oli per reciclar l’oli domèstic.

Eviteu llençar oli per l’aigüera, 1 gota d’oli contamina 1.000 litres d’aigua... entre tots podem prevenir la qualitat i estalvi de l’aigua.

 

ACTIVITATS DE LLEURE A L’ESTIU

CASAL D’ESTIU – CASAL DE MEDI – CASAL D’ESPORTS

Us avancem que, del 2 al 18 de maig de 2018 es faran les inscripcions per als nens, nenes i joves que vulguin assistir a les activitats que l’Ajuntament organitzarà al mes de juliol de 2018. A la circular del mes d’abril sortirà la informació detallada.

 

HORARI DE LA DEIXALLERIA MÒBIL AL MARÇ

  • Dijous, 15, : d’11 a 13 h. i de 17 a 18 h.
  • Divendres, 16: d’11 a 13 h. i de 17 a 18 h.
  • Dissabte, 17: de 10 a 13 h.

Recollida de trastos i andròmines: dijous, 29 de març

Informeu prèviament a l’ajuntament (977677106).

El dimecres 28 a la nit traieu els objectes a l’exterior.