REUNIÓ JOVE... VINE!

El PIJ Llorenç organitza una REUNIÓ AMB JOVES per parlar de la NIT JOVE de la FESTA MAJOR i d’un NOU PROJECTE juvenil.

Si tens entre 15 i 25 anys t’hi esperem! Es farà el dissabte, 3 de març de 2018, a les 17 h. a la Casa de cultura Municipal (C/ Mestre Gonzàlez, 6)

Fes-ho córrer! Participa al teu poble...

 

CURS DE PREMONITORS/ES EN EL LLEURE

Jove Baix Penedès organitza dos cursos, un a l’Arboç i l’altre a Cunit.

Calendari: Dies 26, 27, 28 i 29 de març de 9 a 14 h. - 20 hores presencials.

Preu: 40 € Places limitades

Si estàs interessat/da a començar a conèixer el món de la formació en el lleure, vine a la Biblioteca Municipal-PIJ Llorenç a informar-te’n millor!

 

CERQUEM TREBALLS DE RECERCA

Com bé sabeu, els programes de la Festa Major de Llorenç, contenen cada any un treball històric o informatiu relacionat amb el nostre poble. Aquest és un tret molt característic d’aquest material informatiu que es reparteix a totes les llars cada any.

Des de l’Ajuntament volem donar l’oportunitat als joves i les joves del poble perquè puguin veure publicat en aquest mitjà el resum del Treball de recerca (TREC) que hagin realitzat als seus instituts. Els treballs hauran de tenir relació amb Llorenç.

Poden presentar-se treballs realitzats en qualsevol any.

Si hi estàs interessat/da, contacta amb la Biblioteca Municipal -PIJ i fes-ho saber.

 

ACTIVITATS DE LLEURE INFANTIL I JUVENIL AL JULIOL

Del 3 al 12 d’abril de 2018 s’obriran les inscripcions per formar part de l’equip d’educadors/es del Casal d’estiu 2018 (director/a, monitors/es i auxiliars). Avancem aquesta informació perquè les persones interessades puguin preparar els documents necessaris per formalitzar les sol·licituds: Currículum Vitae, acreditacions de tots els títols que s’hi facin constar, certificat de penals per treballar amb menors i informe actualitzat de la vida laboral.

A la circular del mes d’abril sortirà la convocatòria oficial, que també estarà publicada a les cartelleres i a la web municipal.

Més informació i inscripcions: PIJ LLORENÇ - 977677106 -   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Facebook: Àrea de Joventut de Llorenç del