NOVETATS DE LA NOVA LLEI DELS AUTÒNOMS


DESTINATARIS

La sessió informativa va adreçada a persones emprenedores, empresaris individuals i empreses que vulguin conèixer les novetats introduïdes per la Llei 6/2017, de 24 d’octubre, de Reformas Urgentes del Trabajo Autónomo.

OBJECTIU

Donar a conèixer les importants novetats respecte a les cotitzacions, despeses deduïbles i bonificacions dels autònoms, així com les mesures per afavorir la contractació i la conciliació familiar.

CONTINGUTS

1. Bonificacions en la quota d’autònoms
2. Noves deduccions fiscals per als autònoms
3. Sistema de cotització en el RETA
4. Recàrrecs per retards en el pagament de la quota d’autònoms
5. Devolucions per excés de cotització en pluriactivitat
Canvis en la cotització de l’autònom societari
6. Mesures per afavorir la conciliació familiar
7. Mesures per afavorir la contractació
8. Cobrament de la pensió completa del jubilat autònom
9. Prevenció de Riscos laborals i salut laboral de l’autònom: reconeixement d’accidents in itinere

DATA 20 de desembre de 2017

HORARI 16:00 a 18:00 hores

INSCRIPCIONS Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. // 900 338 833 o formulari pàgina Web de l'EINA

DURADA 2 hores

LLOC L’EINA Espai Empresarial (Camí Reial, 15-17, 3a. planta)

NORMATIVA CURSOS

Atès que les places són limitades, el personal de L’EINA Espai Empresarial es posarà en contacte amb les persones seleccionades per confirmar la plaça.La formalització d’aquesta inscripció suposa el compromís de l’usuari/ària a participar de forma continuada a la totalitat dels dies lectius del curs i segons l’horari establert. En el supòsit d’impossibilitat d’assistir en una data en concret es comunicarà a l’equip docent o el personal de l’EINA Espai Empresarial.En el cas que el nombre d’inscrits sigui insuficient per desenvolupar l’activitat formativa, aquesta podrà ser anul•lada o ajornada.
Es lliurarà un certificat d’assistència del curs a tots els alumnes que hagin assistit a un mínim de les hores corresponents al curs.Per a més informació podeu consultar la nostra pàgina web: www.leina.org o trucar-nos al telèfon 900.33.88.33.LLOC: L’EINA Espai Empresarial (Camí Reial, 15-17, 3a. planta)


L'EINA Ajuntament del Vendrell
Edifici Camí Reial 13 - 17 (43700 - El Vendrell)
www.leina.org - 900 33 88 33