postal1722

CARTER REIAL

El Carter Reial de Ses Majestats els Reis d'Orient vindrà a Llorenç a recollir les cartes de tots els nens i nenes el proper diumenge, dia 31 de desenbre de 2017, al voltant de les 12 del migdia, a la Casa de Cultura.

CAVALCADA DE REIS

Abans de començar la tradicional Cavalcada de Reis, ses majestats visitaran els residents del Centre Gerontològic Llorenç per portar-los alguns presents i felicitar-los les festes.

Els Reis Mags d'Orient arribaran al nostre poble el dia 5 de gener a les 7 de la tarda per la carretera de Sant Jaume i entraran per la plaça de la Vila, on esperem que tothom es concentri per rebre’ls de manera popular. Continuaran pel camí de la Plana, carrer Torres i Bages, carrer Àngel Guimerà, carrer Francesc Macià i plaça Immaculada.

A l’església els donarem la benvinguda amb tota la solemnitat que es mereixen. Després de cantar una nadala conjunta –amb la participació de la Coral Rossinyols- els Reis iniciaran el repartiment de regals.

TINGUEU EN COMPTE!

  • Preguem que, durant la recepció dels reis, es faci el màxim silenci a dins de l’església per poder escoltar tota la celebració.
  • El dia 5 de gener, la plaça de la Vila, el camí de la Plana, el carrer Torres i Bages, el carrer Àngel Guimerà, el carrer Francesc Macià i la plaça Immaculada estaran tancats al trànsit rodat a partir de les 5 de la tarda a causa de la celebració de la cavalcada.

US DEMANEM QUE NO APARQUEU CAP VEHICLE EN ELS CARRERS ESMENTATS.

 

RECOLLIDA DE PAQUETS

LLOC: Casa de cultura municipal

DIES I HORES:

- Dimecres, 3 de gener de 2018, de 8 a 10 de la nit.

- Dijous, 4 de gener de 2018, de 8 a 10 de la nit.

- Cada paquet ha de portar una etiqueta amb el nom i l’adreça complets del receptor.

- Només es recollirà un sol paquet per receptor.

- Us demanem que les MIDES no siguin desmesurades (màxim 50 x 50 cm.)

PREU: 1 € per paquet

 

SI POTS... AJUDA!!

APADRINAMENT DE MATERIAL ESCOLAR

El Consell Escolar de l’escola Les Cometes organitza la campanya “Apadrinament de material escolar”, basada en la recollida de donacions anònimes, que el Consell Escolar gestiona per afavorir les famílies necessitades en la compra de material escolar bàsic.

Per col·laborar-hi podeu fer les vostres aportacions al compte:

BANC DE SABADELL ES69 0081 1705 5900 0109 5418 Indicant “Apadrinament material”

El Consell Escolar està format per representants de famílies, mestres, ajuntament, AMPA i personal d’administració i serveis.

 

CAMPANYA “CAP INFANT FORA DE JOC”

Fins el 31 de desembre de 2017 podeu col·laborar amb la CAMPANYA DE RECOLLIDA DE JOGUINES que organitza Creu Roja per repartir-les la Nit de Reis entre les famílies necessitades.

Lloc de recollida a Llorenç: AJUNTAMENT, de 9 a 14 h.

Les joguines han de ser noves o estar en perfecte estat.

 

DONACIÓ DE SANG

El dijous 11 de gener de 2018, tothom qui ho desitgi, podrà procedir a la donació voluntària de sang destinada a persones amb necessitats mèdiques.

L’extracció tindrà lloc al Consultori de Llorenç, de 17’30 a 21’30 h.      

www.donarsang.gencat.cat

 

  

HORARI DE LA BIBLIOTECA MUNICIPAL PER LES FESTES

Els dies 27, 28 i 29 de desembre de 2017 estarà tancada.

Els dies 2, 3 i 4 de gener de 2018, estarà oberta de 10 del matí fins a la 1 del migdia.

Els dies 3 i 4 de gener obrirà a les tardes per fer les activitats previstes (conta contes i taller). Veieu circular “Viu el Nadal”