LICEU AL TERRITORI

Us proposem una iniciativa engegada per diversos municipis de la nostra comarca, entre els quals Llorenç, per organitzar una sortida al Gran Teatre del Liceu a veure l’òpera “Roméo et Juliette” de Charles Gounod, obra plena de grans àries i moments inoblidables.

L’activitat començarà el divendres, 19 de gener de 2018 amb la PRESENTACIÓ DEL PROJECTE, segons els següents horaris i llocs:

           *A les 19 h. a la Casa de cultura de Llorenç

           *A les 20:30 h. al CMC de la Bisbal del Penedès.

En aquesta presentació coneixerem l’òpera “Roméo et Juliette” mitjançant fragments audiovisuals i comentats. La sessió és amena i divertida i té una durada aproximada d’una hora durant la qual s’explicaran anècdotes i l’argument de l’obra. “Roméo et Juliette” és la millor adaptació operística sobre la gran obra de Shakespeare.

Posteriorment, el dissabte, 17 de febrer de 2018, hi haurà la SORTIDA AL LICEU, que començarà a les 18:30 h. amb una visita guiada d’una hora de durada i durant la qual es farà una VISITA als espais públics del teatre i al Cercle del Liceu, amb la col·lecció única de pintures de Ramon Casas. A les 20 h. es veurà l’òpera. Les entrades són a platea.

El preu de la sortida és de 95 €. Inclou l’autocar, la visita al teatre i l’espectacle.

Les inscripcions seran fins el dimecres, 10 de gener de 2018, hi ha places limitades -només a 40 persones per municipi- i s’atorgaran segons rigorosa inscripció i cobrament.

COIXINS SOLIDARIS

Les alumnes que participen al Taller de Patchwork de la Casa de cultura ens fan arribar una proposta solidària la qual tot seguit us expliquem per si en voleu formar part.

Es tracta de col·laborar amb les dones afectades per la malaltia del càncer de mama amb la confecció d’uns coixins en forma de cor que elles poden utilitzar per donar repòs al braç que ha resultat perjudicat per l’operació, perquè s’adapten a la seva anatomia.

Des del Taller de Patchwork ofereixen la possibilitat que cadascú confeccioni el seu coixí i després el lliuri perquè arribi a alguna usuària. Podeu venir al taller els dies 4, 11 i 18 de desembre de 2017, de 9 a 13 h. a la Casa de cultura, on se us donaran les instruccions per fer-lo a casa. També podeu col·laborar amb l’activitat comprant un coixí ja fet.

Les persones interessades en informar-vos o participar en aquestes activitats podeu trucar al 977677106 ext. 1, o escriure un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. També podeu venir a la Biblioteca, de dilluns a dijous, de 17 a 20 h. i divendres de 10 a 13 h.

 

 

CAMPANYA “CAP INFANT FORA DE JOC”

Llorenç col·labora una vegada més amb la CAMPANYA DE RECOLLIDA DE JOGUINES, que organitza cada any Creu Roja. Podeu portar les vostres joguines a l’Ajuntament, de 9 a 14 h. fins el dia 31 de desembre.

Les joguines, que han de ser noves o estar en molt bon estat, es repartiran durant la nit de Reis entre les famílies necessitades.

 

 

CAMPANYA DE NADAL DE CÀRITAS PARROQUIAL

Us recordem que Càritas Parroquial de Llorenç està duent a terme la CAMPANYA DE RECOLLIDA D’ALIMENTS de les festes nadalenques, que es farà fins a les festes de Nadal a diversos comerços, on hi trobareu les caixes per fer la vostra aportació per col·laborar amb les famílies necessitades.

Especialment es necessita: llet, oli, llaunes de sardines, pots de caldo, xampú, gel de bany, detergent per a la roba, rentavaixelles, pasta de sopa, fruita en conserva, cacau en pols, cereals i pots de llegum.

Vigileu que la caducitat sigui de llarga durada.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

 

 

SERVEI DE RECOLLIDA DE LA PODA

Des de l’Ajuntament us demanem encaridament que NO DEIXEU RESTES DE PODA AL CONTENIDOR DE L’ORGÀNICA

La RECOLLIDA DE LA PODA és un servei específic, que paguem entre tots i totes i que té un cost important per al nostre municipi.

El seu horari de funcionament és els dimarts i dijous de 10 a 13 h.

Per utilitzar-lo heu de trucar al 609 330 740 (Algutzir) i demanar que us obrin el recinte especial que hi ha al Priorat (terme de Llorenç) per deixar les restes de poda que heu generat. Fora de l’horari establert, el recinte destinat a aquest servei està tancat.

Per altra banda, volem demanar als propietaris d’habitatges o finques que tenen vegetació de grans dimensions, amb branques que sobresurten del límit del seu recinte, envaint la via pública, que netegin aquesta vegetació evitant així molèsties a la resta de vilatans i vilatanes.

RECICLATGE I NETEJA VIÀRIA

L’Ajuntament us demana què col·laboreu amb el reciclatge dels residus domèstics.

                                                                Si us plau!!

-Utilitzeu degudament els serveis locals –Contenidors (envasos, paper, vidre, orgànica, resta i oli), Servei de poda, Punt Sigre de recollida medicaments, Servei “roba amiga”, Deixalleria mòbil i Recollida d’andròmines.

-No deixeu restes al costat dels contenidors.

Els residus dipositats degudament al seu lloc reben un tractament adequat per a la seva reutilització o eliminació.

 Els municipis que apliquen una bona recollida selectiva obtenen millores econòmiques per part de l’administració.

 

L’Ajuntament llença una crida a la ciutadania per demanar-vos que, si detecteu alguna ANOMALIA IMPORTANT en el funcionament ordinari del poble (rebentades d’aigua, problemes amb el mobiliari urbà o amb l’arbrat, etc.) aviseu al 609 330 740 (algutzir) i l’informeu. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.