untitled                             

El cicle de música llorencenc tancarà la desena edició aquest diumenge amb el concert d’Adrià Puntí a l’Auditori Pau Casals de Sant Salvador (El Vendrell). El músic de Salt oferirà el concert “Puntí... i punt”, amb un repertori variat de la seva discografia.

El cicle de música Sonaprop clourà la programació aquest diumenge 12 de març de 2017 amb l’esperat concert del cantautor Adrià Puntí, com a cap de cartell de la desena edició, i que tindrà lloc a l’Auditori Pau Casals de Sant Salvador d’El Vendrell, a les 7 de la tarda. L’organització afirma que “portar-lo al Penedès és la millor manera que hem trobat de celebrar aquestes deu edicions de Sonaprop”.

El geni musical de Salt presentarà al públic penedesenc l’espectacle “Puntí... i punt”, amb una acurada selecció del seu repertori, incloent l’etapa a Umpah-pah, acompanyat del piano i de guitarra acústica. L’espectacle arriba després d’anys de silenci musical de l’artista gironí, amb la publicació del disc “La clau de girar el taller” (Satélite K, 2015), sent el retorn més anhelat de la música del país, i celebrat tant per públic com pel sector musical. Tant és així que la crítica dels Premis Enderrock 2016 l'ha reconegut com a millor disc de l'any 2015.

Per al públic que s’apropi prèviament al concert, l’organització servirà copes de vi i de cava del celler Sumarroca, en una barra a l’entrada del recinte de l’Auditori, i així oferir el maridatge entre música i vi que és present a cada concert.

Les entrades es poden comprar via internet als enllaços que es troben al web del Sonaprop (http://www.sonaprop.ppcc.cat) o bé a taquilla. Més informació sobre el cicle a la pàgina https://www.facebook.com/sonaprop/