CERQUEM TREBALLS DE RECERCA

Com bé sabeu, els programes de la Festa Major de Llorenç, contenen cada any un treball històric o informatiu relacionat amb el nostre poble. Aquest és un tret molt característic d’aquest material informatiu que es reparteix a totes les llars cada any.

Des de l’Ajuntament volem donar l’oportunitat als joves i les joves del poble perquè puguin veure publicat en aquest mitjà el resum del Treball de recerca (TREC) que hagin realitzat als seus instituts. Els treballs hauran de tenir relació amb Llorenç.

Poden presentar-se treballs realitzats en qualsevol any.

Si hi estàs interessat/da, contacta amb la Casa de cultura i fes-ho saber.

ACTIVITATS DE LLEURE INFANTIL I JUVENIL AL JULIOL

Del 3 al 18 d’abril de 2017 s’obriran les inscripcions per formar part de l’equip d’educadors/es del Casal d’estiu 2017 (director/a, monitors/es i auxiliars). Avancem aquesta informació perquè les persones interessades puguin preparar els documents necessaris per formalitzar les sol·licituds: Currículum Vitae, acreditacions de tots els títols que s’hi facin constar, certificat de penals per treballar amb menors i informe actualitzat de la vida laboral.

A la circular del mes d’abril sortirà la convocatòria oficial, que també estarà publicada a les cartelleres i a la web municipal.

AUDIOVISUALS EN ANGLÈS PER A JOVES

El dissabte, 4 de març, a les 19:15 h. a la Casa de cultura, es tornarà a projectar el primer capítol de la sèrie “Lost”.

Aquesta activitat pretén difondre la llengua anglesa entre els/les joves estudiants, perquè puguin practicar diferents pronunciacions en llengua anglesa.

La idea és organitzar una programació continuada, un cop al mes, de capítols de sèries de curta durada i documentals (màxim 45 minuts) en anglès i subtitulats també en anglès. Les projeccions aniran acompanyades d’un col·loqui final entre les persones assistents (opcional).

Activitat de participació gratuïta. No es requereix inscripció prèvia.

Coordina: Alberto Lombardero, professor d’anglès de les classes de reforç per a estudiants que s’han engegat a la Casa de cultura.

Més informació :

PIJ LLORENÇ - 977678690 -   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. - www.llorenc.cat  -Facebook: Àrea de Joventut de Llorenç del Penedès