tall aigua

INFORMACIÓ IMPORTANT

A causa de les actuacions de manteniment de la xarxa d’aigua, el proper dimarts, 3 d’octubre, es produirà un tall del subministrament. El servei quedarà tallat des de la matinada i fins a la tarda.

Aquesta acció consistirà en la neteja del dispòsit general de la xarxa.

Gràcies per la vostra comprensió.

 

Tots seguit us informem sobre algunes qüestions que l’Ajuntament està posant en marxa adreçades al col·lectiu de la gent gran:

 

-La regidoria de Benestar social es proposa impulsar una Associació de Gent gran al poble, la qual tindrà la seva seu, en un futur proper, a les instal·lacions de l’antiga llar d’infants.

Per aquest motiu, properament es convocarà una reunió informativa, adreçada a persones jubilades o que tinguin 65 anys o més per tal de parlar-ne entre tots i totes. L’objectiu és aconseguir una entitat que, amb el suport de la regidoria, gestioni activitats diverses per a la gent gran del municipi. Estigues pendent de les properes informacions!

 

-Durant set dilluns, a partir del 6 de novembre a la biblioteca, es durà a terme un Taller de cal·ligrafia per a gent gran, cedit pel Consell Comarcal. Les sessions tindran una hora i mitja de durada i es faran de 10:30 a 12 h. Les places són limitades.

Si voleu participar del taller, adreceu-vos a la Biblioteca municipal fins el 20 d’octubre.

Calendari: dies 6, 13, 20, 27 de novembre, 4, 11 i 18 de desembre de 2023.

 

-La regidoria també vol engegar el servei de voluntariat “Bon dia”, basat en el seguiment telefònic a persones grans que viuen soles. Per oferir aquest servei calen voluntaris i voluntàries que vulguin dedicar una estona setmanal a trucar-los regularment.

Si vols formar part d’aquest grup de voluntariat, vine a la biblioteca i inscriu-t’hi. Et necessitem!

 

TELÈFON DE LA BIBLIOTECA MUNICIPAL: 977677106 ext. 1

 

CLUB DE LECTURA AL NOVEMBRE, ENS VISITARÀ L’AUTORA

El dimarts, 14 de novembre a les 19 h, les components del Club de lectura de Llorenç ens trobarem a la Biblioteca municipal per parlar de la novel·la “Les nostres mares” i la seva autora, Gemma Ruiz Palà, ens hi acompanyarà.

Tothom pot venir a gaudir d’aquesta estona de tertúlia amb l’escriptora i periodista. Si no has llegit el llibre pots a venir com a oient. T’hi esperem!

Amb el suport de:

Institució de les lletres catalanes –Departament de Cultura

 

FUNDACIÓ PAU CASALS

A causa de l’adhesió de l’Ajuntament de Llorenç a la campanya de suport a la Fundació Casals, us recordem que podeu visitar de manera gratuïta el Museu Pau Casals de la Vil·la Casals. Actualment s’ha ampliat la temporalitat de les visites, que ara es podrà fer tot l’any. Cal acreditar l’empadronament a Llorenç mitjançant qualsevol document oficial vigent        

Informació general i horaris de visites a: www.paucasals.orgo bé trucant al 977684276

 

DONACIÓ DE SANG A L’OCTUBRE

Tindrà lloc el proper dijous, 19 d’octubre de 2023 de 17 a 21 h. a la Casa de cultura. Dona sang! La teva col·laboració és molt important!

 

CORAL HARMONIA

La coral ja ha començat els assaigs! Si vols venir a cantar es troben els dijous de cada mes a la Casa de cultura municipal a partir de les 20:15 h.


HORARI DEL PORTA A PORTA

Us recordem que l’horari de la recollida de brossa porta a porta començarà, durant tot l’any, a partir de les 6 del matí

RECOLLIDA DE TRASTOS I ANDRÒMINES: DIJOUS, 5 i 19 D’OCTUBRE

Com sempre, cal que truqueu a l’Ajuntament per donar avís del material que voleu llençar i de l’adreça on el deixareu. L’heu de treure a l’exterior els dies 4 i 18 a la nit.