OFICINA COMARCAL D’IMPULS A LA TRANSICIÓ ENERGÈTICA (OCITEBP)

El Consell Comarcal del Baix Penedès impulsa aquest servei itinerant pels pobles de la comarca per tal de facilitar informació sobre l’estalvi d’energia a les llars i a les empreses.

TASQUES DE L’OFICINA, COM US PODEN AJUDAR:

*Assessorament per entendre la factura elèctrica i les opcions de contractació.

*Assessorament a empreses i particulars a nivell tècnic.

*Impuls de projectes d’eficiència energètica i energies renovables.

*Dinamització, informació i suport per la generació de comunitats energètiques locals.

*Promoció de l’educació ambiental amb projectes de sensibilització itinerants pels municipis.

*Realització de xerrades i actes de divulgació en l'àmbit de les energies renovables.

*Assessorament i suport tècnic sobre subvencions europees i altres ajudes destinades al sector públic i privat.

*lmpuls de la gestió domèstica del consum energètic per reduir la despesa econòmica i els nivells d'emissions de gasos d’efecte hivernacle, mitjançant xerrades itinerants.

Si teniu dubtes o consultes relacionades amb l’energia, podeu demanar hora a l’Ajuntament, al 977677106, per tal que us citin amb el tècnic especialitzat, que vindrà a Llorenç dues vegades al mes.

 

RECOLLIDA DANDRÒMINES AL GENER: DIJOUS, 19

Truqueu a l’Ajuntament al 977677106 per facilitar la vostra adreça i informar dels objectes que llençareu. Traieu-los a l’exterior del vostre domicili la nit abans. Aquest servei té lloc el 1r i 3r dijous de cada mes.

Horari de la DEIXALLERIA situada a l’Empalme: Dilluns, dimecres, divendres i dissabte de 9 a 14. Dimecres també de 17 a 19 h.

 

DONACIÓ DE SANG

Divendres, 27 de gener de 2023, a la Casa de cultura es procedirà a la donació voluntària de sang, en horari de 17 a 21 h. Vine a donar sang!

 

ASSESSORAMENTS ACADÈMICS A JOVES

Els dimarts, 7 de febrer i 7 de març a la tarda, una tècnica del Consell Comarcal del Baix Penedès vindrà al PIJ Llorenç a atendre les consultes de joves que tinguin dubtes amb els seus estudis. Demaneu cita prèvia al 977677106 ext. 1, ja que les visites són individualitzades.

 

PROJECTE LABDOO - https://www.labdoo.org/ca/

La Biblioteca de Llorenç s’ha afegit a aquesta plataforma col·laborativa, sense ànim de lucre, que opera a tot el món per proveir de portàtils i tauletes carregades amb aplicacions educatives a escoles sense cap cost econòmic i sense generar emissions de CO2 addicionals pel planeta.

La nostra biblioteca és un punt de recollida on podràs deixar el teu portàtil o tauleta que ja no utilitzis i que només ha de reunir les següents condicions:

*El dispositiu ha de funcionar, que arrenqui.

*Ha de tenir un mínim d’1 Gb de RAM.

*Ha de tenir el carregador. L’estat de la bateria no importa.

 

AGRAÏMENTS

Des de l’Ajuntament de Llorenç, Càritas Parroquial de Llorenç i Creu Roja volem fer arribar un agraïment a tothom qui hagi col·laborat amb les campanyes de recollida d’aliments i joguines per Nadal, les quals han obtingut un èxit molt gran, com és habitual al nostre poble.

Gràcies a totes aquelles persones i establiments que ho heu fet possible!

La Coral Harmonia agraeix la col·laboració de les persones que van venir al CONCERT DE NADAL.

Els donatius recollits van sumar un total de 953,62 € per a la Marató de TV3.