NOTA DEL GRUP D’AFICIONATS I AFICIONADES ALS CASTELLS

 

Aficionats/des!

 

Voleu participar a un curt de cinema fent castells? La Blanca Camell, de Llorenç, prepara un curtmetratge on vol fer aparèixer un assaig dels Aficionats, i volem que hi sigueu tots els que en tingueu ganes. Com més, millor!

 

El rodatge es farà el dissabte 29 de gener al migdia als Jardinets. Caldrà venir vestit d'aficionat!

 

Per complir amb les mesures covid, els participants hauran de tenir la pauta de vacunació o presentar un test negatiu. A més a més, la productora facilitarà un autotest a tothom abans de començar.

 

Per a participar cal omplir abans el formulari que trobareu a la pàgina de facebook dels Aficionats, així podrem saber amb qui comptem.

Animeu-vos! Tres, dos, un... Acció!

 

CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS PER AJUTS AL TRANSPORT PER A ESTUDIANTS UNIVERSITARIS/UNVERSITÀRIES

 

L’Ajuntament de Llorenç del Penedès convoca  la concessió d’ajuts econòmics adreçats a estudiants universitaris per al transport fins a les universitats.

 

Les sol·licituds es poden presentar telemàticament o a les oficines de l’Ajuntament de Llorenç del Penedès dins l’horari d’atenció al públic, mitjançant el model proporcionat pel mateix Ajuntament. S’acompanyaran de la documentació necessària que acrediti la situació econòmica i acadèmica (autorització de consulta de la renda de tots els membres de la unitat familiar-, matrícula acadèmica en curs i curs anterior, acreditació de notes del curs anterior).

 

Consulteu la pàgina web www.llorenc.cat, on hi trobareu les bases de la convocatòria.

 

El termini de presentació és del 27 de desembre de 2021 al 14 de gener de 2022.

 

DISSENY DEL PROGRAMA DE LA FESTA MAJOR 2022

Les persones que estiguin interessades en realitzar el disseny gràfic del programa de la Festa Major 2022 han d’adreçar-se a la Biblioteca Municipal mestra Maria Rafecas, de dilluns a dijous, de 5 a 8 de la tarda o trucar al 977677106 ext. 1. Fins el 28 de febrer.

 

FESTA DE LA CANDELERA 2022 - VENDA DELS TRADICIONALS ROTLLOS

Diumenge, 30 de gener, a les 12:15, després de la celebració de la missa dominical, tindrà lloc la Benedicció dels rotllos i les candeles a les escales de l’església, amb el lliurament dels rotllos que prèviament s’hauran encarregat. No es farà l’encantament dels rotllos, però sí la seva venda.

 

Es podran adquirir al preu de 25 € (un rotllo gran i un de petit). Cal abonar l’import al moment de fer l’encàrrec (diumenges 16 i 23 de gener, sortint de missa). També podeu trucar al 695188502 o al 676332020 fins el dijous 27 de gener.

 

La recaptació obtinguda es destinarà a les obres de rehabilitació de l’església.

 

AGRAÏMENTS

Des de l’Ajuntament de Llorenç, Càritas Parroquial de Llorenç i Creu Roja volem fer arribar un agraïment a tothom qui hagi col·laborat amb les campanyes de recollida d’aliments i joguines per Nadal, les quals han obtingut un èxit molt gran, com és habitual al nostre poble. Gràcies a totes aquelles persones i establiments que ho heu fet possible.

 

La Coral Harmonia i la Coral Infantil Rossinyols agraeixen la col·laboració de les persones que van venir al CONCERT DE NADAL. Els donatius recollits van sumar un total de 655 € per a la Marató de TV3.

 

DONACIÓ DE SANG

El dijous 20 de gener de 2020, tothom qui ho desitgi, podrà procedir a la donació voluntària de sang destinada a persones amb necessitats mèdiques. L’extracció tindrà lloc a la Casa de cultura, de 17 a 21 h.

www.donarsang.gencat.cat

 

NOU HORARI DE LA BIBLIOTECA-PIJ

Els dos serveis amplien la seva hora d’atenció al públic. A partir de l’11 de gener serà de 10 a 13 h, i de 16:30 a 19:30 h. de dilluns a divendres         

    

HORARI DE LA DEIXALLERIA MÒBIL AL GENER

*DIJOUS, 13: d’11 a 13 h. i de 17 a 18 h.

*DIVENDRES, 14: d’11 a 13 h. i de 17 a 18 h.

*DISSABTE, 15: de 10 a 13 h.

        

RECOLLIDA DE TRASTOS I ANDRÒMINES: DIJOUS, 27 DE GENER

Truqueu a l’ajuntament per facilitar la vostra adreça i informar del tipus de material que llençareu (977677106). El dia abans a la nit -dimecres 26- l’heu de treure a l’exterior.