DIUMENGE, 7:

 Migdia, 12 h .-La Cumprativa (sala teatre):

LECTURA DEL MANIFEST FEMINISTA 2021

Seguidament: CICLE DE CONFERÈNCIES

“Actuar: amor, professió i ofici”, a càrrec de Rosa Andreu

L’actriu farà un repàs als gairebé 40 anys que fa que es dedica a la interpretació. Vivències, anècdotes, sentiments i emocions al voltant del fet teatral.

Actriu de teatre i cinema, directora i presentadora, s'inicia en el món del teatre l'any 83 com a amateur. L'any 97 presenta “Malalts de tele” amb Toni Soler i Albert Om pel que reben un premi Ondas. Presenta diversos programes a TV3. Participa en sèries i en diversos muntatges teatrals. Ha format part de varis projectes cinematogràfics. Ha treballat com a directora artística del Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú i del Teatre Prado de Sitges. Directora del Grup de teatre La Cumprativa de Llorenç del Penedès des del 2010.

 

Tarda, 18:30 h. –El Centre:

EL DOCUMENTAL DEL MES AMB COL·LOQUI: “The letter”.

Què faries si acusessin a la teva àvia de bruixeria? Avui en dia, a Kènia, la realitat de les dones amb una sensibilitat especial és dramàtica.

El jove Karisa viatja de Mombasa als seus orígens rurals quan s’assabenta que la seva àvia està en perill. A Kènia, centenars d’ancians són acusats de bruixeria per tal de robar-los les terres...

Tindrem una xerrada amb la Maria Camell, col·laboradora durant 2 anys a la Missió Bibwe, de Mn. Cabayol a la R. D. del Congo on ensenyava a cosir.

 

DISSABTE, 13:

 Migdia 12.30 h. –Jardins d’Oriol Martorell:

COMMEMORACIÓ LOCAL DEL DIA INTERNACIONAL DE LES DONES

CONCERT-VERMUT, amb l’actuació dels “4cústics” i el seu especial repertori d’homenatge a les dones.

Podreu llegir el MANIFEST 2021 i hi haurà un petit detall al·legòric (fins exhaurir existències).

 

DIUMENGE, 14:

 Migdia, 13 h.- El Centre:

VERMUT CONCERT amb Acabamos de llegar

Tribut a Fito & Fitipaldis, una de les bandes de rock punteres de la dècada del 2000 del rock espanyol.

La banda, de Vilanova i la Geltrú, interpreta les cançons de F&F amb un tipus de música molt variat, amb lletres que solen parlar d'històries personals.

 

Tarda, 18 h. –El Centre:

CICLE CINEMA EUROPEU DE QUALITAT “Corporate”

EmilieTesson-Hansen ha estat ascendida a gestora de recursos humans pel seu gran poder de persuasió. Porta a terme la seva feina sense problemes... fins al dia en què un dels empleats se suïcida. Inspirada en fets reals.

 

Tarda, 18 h.-La Cumprativa (sala cinema)

CICLE DE CINEMA “El chico”, de Charles Chaplin.

Una noia, Edna, acaba de donar a llum un fill no desitjat. Amb gran dolor decideix deixar el seu nadó dintre de l'elegant automòbil d'una família acabalada, al costat d'una breu nota en què demana que es facin càrrec del seu fill. Així comença el primer llargmetratge de Chaplin, que canvià la història del cinema per sempre i que ara torna a les sales de cinema coincidint amb el seu centenari.

Entrada gratuïta a totes les persones associades a La Cumprativa.

 

DIUMENGE, 21:

Migdia, 12 h,- La Cumprativa:

CICLE DE CONFERÈNCIES “Estat actual de la lluita feminista”, a càrrec de Jamila Nanah. Integradora Social i cursant Educació social. Activista saharaui per els Drets humans. Treballa a la Comissió Espanyola d’ajuda als Refugiats.

Un repàs a la situació actual de la lluita feminista tant a nivell estatal com a la resta de països.

 

Tarda, 18 h.-El Centre:

CICLE CINEMA EUROPEU DE QUALITAT

“Un acuerdo original”

Després de més de 10 anys de matrimoni, dos fills i un gos, Romane i Philippe decideixen separar-se quan se’n adonen que no s’estimen. Tot i que es porten bé, és suficient per seguir vivint junts? Història autobiogràfica sobre una ruptura que podria resoldre la crisi de la vivenda.

 

DIMECRES, 24:

 Tarda, 19 h.- Biblioteca municipal:

Encara podeu venir a la biblioteca a buscar algun exemplar de “La nit de la iguana” de Tennessee Williams.

I si podem... farem el CLUB DE LECTURA presencial a la biblioteca!

 

DIUMENGE, 28:

 Migdia, 12:30 h. –Jardins d’Oriol Martorell:

“Poemes vitals” RECITAL DE POESIA de Mònica Farré i l’acompanyament musical de Gerard Romero.

Commemorarem el Dia de la poesia, que es celebra al mes de març.

 

Tarda, 18 h.- El Centre:

CICLE CINEMA EUROPEU DE QUALITAT

“Nos vemos allá arriba”

Al novembre de 1919, Albert un gran il·lustrador i Édouard un comptable són dos supervivents de les trinxeres de la I Guerra Mundial. Després de la fi de la contesa, decideixen unir-se i dur a terme una estafa relacionada amb la commemoració dels monuments dedicats als morts en la guerra.

 

Tarda, 18 h.- La Cumprativa (sala cinema):

CICLE DE CINEMA “La dona il·legal”, dirigida per Ramon Térmens.

Comptarem amb l’assistència del director.

Thriller amb transfons social que reflecteix drames humans molt durs. Mostra l’ànima de les persones que als teleno­tícies són només un número en la xifra de víctimes.

Es pot mantenir algú a la presó per l’únicdelicte de “ser il·legal”? Què passa a l’interior dels CIEs? Qui s’aprofita de la “il·legalitat” d’uns éssers humans en mans del poder i els seus abusos? És possible capgirar a la situació o hem de conformar-nos amb els “danys col·laterals” del sistema? Hem perdut l’espe­rança en l’ésser humà? Avancem? O retrocedim?

Moltes preguntes sense resposta...