Aquí teniu les activitats previstes a Llorenç fins el dia 20 de desembre. Trobareu les activitats de Nadal properament a la circular informativa especial de festes.

 

DIUMENGE, 6:

Tarda, 18:30 –El Centre:

DOCUMENTAL DEL MES: “Overseas”

Un impactant retrat de les dones filipines que es veuen obligades a marxar a l’estranger per guanyar-se la vida fent de mainaderes i treballadores de la llar. La mirada de la directora Sung-A Yoon barreja l’humor negre i la denúncia social, al mateix temps que posa en evidència una forma encoberta d’esclavitud moderna.

DISSABTE, 12:

Tarda 18:30 h. -El Centre.

CONCERT James Taylor

Concert acústic de cançons del repertori de James Taylor, cantautor i guitarrista nord-americà, un dels músics amb més vendes de tots els temps amb més de 100 milions de discs venuts arreu del món.

En Xavier Inglès (veus), Josep Lluís Delgado (guitarra i veus), Jaume Juncosa (saxo i veus) i Blai Rovirosa (bateria) ens oferiran un concert ple d’èxits dels anys 70 fins a l’any 2007. Entrada a taquilla inversa.

DIUMENGE, 20:

Migdia 13 h. -El Centre:

CONCERT VERMUT amb Nerea Bassart Trio

Una proposta de proximitat, D.O. Baix Penedès, en la que presentaran el seu primer disc "Soroll" (DiscMedi, 2020). Una proposta de funk i soul amb temes en català que segur que triomfa.

Una nova manera de donar suport a la cultura, gaudint-la de forma segura i de valorar també, els artistes i nous talents de prop de casa.

Entrades a www.elcentre.cat.

Activitat coorganitzada amb l'Ajuntament de Llorenç

LA CUMPRATIVA

Amb la reobertura d’activitats culturals a primers de novembre, a La Cumprativa vam re emprendre els assajos del Grup de teatre infantil, i el Club Patí Llorenç la seva activitat habitual. Però com que continua el tancament perimetral de la població els caps de setmana ens hem vist impossibilitats de continuar amb la nostra programació. Ho farem tant aviat com el públic de fora de Llorenç també pugui assistir a les activitats. Us tenim a punt concerts, un festival de poesia, espectacles per a les festes nadalenques...

Esperem retrobar-nos ben aviat!