DIUMENGE, 6:

 

Vespre, 21:30 h -El Centre:

CINEMA A LA FRESCA: “Sorry, we missed you”

Història commovedora de com una família lluita per tirar endavant entre dificultats econòmiques i socials que podem reconèixer. Els personatges són treballadors precaris que veuen com els seus treballs els porten a una vida de misèria quotidiana. Pel·lícula que sortia esmentada fa pocs dies al TN de TV3 en tractar la temàtica del sistema de semiesclavitud dels repartidors d’Amazon i altres grans companyies. Cinema social de fons!

 

DIJOUS, 10 – COMMEMORACIÓ LOCAL DE LA DIADA NACIONAL DE CATALUNYA

 

Nit, 21:30 h. – Jardins d’Oriol Martorell:

CANTADA D’HAVANERES i ROM CREMAT, amb el grup Les Anxovetes.

Aforament limitat. En cas de mal temps l’espectacle es farà a La Cumprativa.

 

DIUMENGE, 13:

Migdia, a partir de les 12 h –La Cumprativa:

CLOENDA DE L’EXPOSICIÓ “L’art en estat d’alarma” exposició per reflexionar sobre la creació en confinament i l’estat d’alarma –perpetu- en que viu el món de l’art

-A les 12h –Sala del Teatre: PROJECCIÓ DELS VÍDEOS participants en l’exposició

-A les 13 h –Sala del Centenari: VISITA GUIADA amb la presència d’alguns dels artistes participants

 

Tarda, 18 h. –La Cumprativa (sala del teatre):

ESPECTACLE FAMILIAR “Bruna... que somies?”, per la companyia La bona confitura. Director Carles Casas i Bolet.

Història d’una nena anomenada Bruna i la seva lluita per vèncer els seus neguits, les seves pors i arribar a l’anhelat triomf dels seus propis aprenentatges. Un conte de valors i auto superació personal regat amb molt d’humor, màgia i cançons.

Entrada gratuïta pels socis. Públic general: 4 €

 

Tarda, 19 h. –El Centre:

DOCUMENTAL DEL MES: “Honeyland”

L’Hatidze es dedica a criar colònies d'abelles en uns cistells fets a mà. Gràcies a un ritual secret, el preuat líquid que produeixen no s’esgota mai. L’arribada d’una família nòmada amb la seva furgoneta tronada, set fills inquiets i un ramat de bestiar sembla destorbar la pau de l’Hatidze i de les seves abelles.

Un retrat colpidor sobre la desaparició d’una forma de vida, que alhora evidencia el fràgil equilibri entre humanitat i naturalesa a través de la mirada d’una dona resilient i extraordinària.

 

DIMECRES, 23:

Tarda, 19 h.- Biblioteca municipal:

CLUB DE LECTURA

Comentarem la darrera lectura que vam realitzar “Solitud”, de Caterina Albert (Víctor Català) i parlarem de la continuació de l’activitat, amb algunes propostes de futur.

Es seguiran les distàncies de seguretat dins de la biblioteca i les mesures de prevenció de risc.

Cal portar mascareta.

 

DIUMENGE, 27:

Tarda 19 h. -El Centre.

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE: “Lo Carrasclet, crònica d’un irreductible” de JAUME BORRÀS GALCERAN

Voleu conèixer un trosset més de la nostra història? En Jaume Borràs ens explicarà les vicissituds i heroïcitats del coronel Barceló, en “Carrasclet”, fill de Capçanes, exemple d'irreductible fidelitat a les llibertats catalanes i icona de la resistència popular a l'opressió borbònica després del 1714.

En Jaume Borràs Galceran és llicenciat en Geografia i Història i diplomat en Ciències Religioses. Des de fa molts anys imparteix xerrades sobre temes diversos; col.laborador de la Revista Cambrils i de l'Aula de la Gent Gran de la URV. Ha publicat l'any 2013, el llibre “El dit a l' ull”.

 

TORNA EL CURS DE TEATRE INFANTIL A LA CUMPRATIVA

Després de tots aquests mesos sense poder pujar a l’escenari, iniciem de nou el curs amb moltes ganes d’aprendre i passar-ho bé! Això sí, acomplint amb totes les mesures d’higiene i seguretat.

Inscripcions: 977677661

Preu per trimestre: socis gratuït. No socis 40 €


ESCOLA DE TEATRE INFANTIL I JUVENIL DEL CENTRE

L’Escola de teatre del Centre ja estem treballant i ens estem formant i informant per començar l’activitat el proper mes d’octubre amb la major seguretat sanitària possible

Trobareu tota la informació io els passos a seguir per fer la matrícula a la página web del Centre (www.elcentre.cat) a partir del 15 de setembre.


ASSOCIACIÓ EXCURSIONISTA MONTMELL

Diumenge, 27: Travessa Port de rus (camí del piano)

Informació a: www.aemontmell.org


AGRAÏMENT

L’Ajuntament de Llorenç vol fer arribar el seu agraïment als veïns i veïnes de Llorenç per la seva participació en els diferents actes organitzats per les entitats, El Centre, La Cumprativa i el Sindicat (Cooperativa Agrícola de Llorenç, que celebra el seu centenari!!!) que han conformat una Festa Major diferent a la tradicional, però també ha servit per a reivindicar la cultura en el període que estem vivint per culpa de la pandèmia.

Tant de la Regidoria de Cultura, com de la resta, estem molt contents per haver pogut programar una sèrie d’actes conjuntament amb les entitats citades anteriorment, a les quals volem agrair el seu esforç i responsabilitat a l'hora de planificar les actuacions.

Moltes felicitats i el reconeixement públic per la vostra participació i amb el desig que l’any vinent es pugui celebrar com sempre!!!

Moltes gràcies a tots i totes.