DIUMENGE, 7

Tarda, 19:30 h –El Centre:

MÚSICA AL BALCÓ, amb artistes locals

En tot aquest temps de confinament hem tingut iniciatives creatives i espontànies als nostres carrers i places en forma de cançons i música. Puntualment, a les 8 del vespre, després dels aplaudiments d’agraïment a tota la gent del món sanitari, sentir veus i músiques amigues al nostre voltant ens ha alegrat el cor.

Volem fer un petit concert amb aquesta gent propera que ens ha acompanyat i ha amorosit tot aquest temps de confinament. Seran actuacions espontànies on tothom hi cap i on podrem crear un ambient agradable. És una activitat oberta i desitgem que tots us hi sentiu convidats.

DIUMENGE, 14

Tarda, 19:30 h. –El Centre:

TAULA RODONA “COVID-19: experiències en primera línia, esperances de futur”

Amb la participació d’Helena Camell metgessa de l’Hospital de Sant Camil de Sant Pere de Ribes, especialitzada en cures pal·liatives; Agnès Rafecas, cardiòloga a l’Hospital d’Igualada; M. Carme Rafecas, infermera de Primària a l’Àrea Bàsica Baix Penedès Interior; Susanna Solé, infermera del Servei d’Urgències de l’Hospital Comarcal del Vendrell i Toni Tello, infermer i coordinador territorial de Tarragona-Terres de l’Ebre de Sanitaris per la República.

Davant de la saturació d’informació sobre la pandèmia, volem conèixer la mirada i les reflexions dels nostres sanitaris propers explicant-nos com ho han viscut i com en veuen la sortida.

Serà un espai de conversa tranquil·la i debat enriquidor. Tothom hi està convidat/da

DIUMENGE, 21

A través de les xarxes –La Cumprativa:

DIA INTERNACIONAL DE LA MÚSICA

CONCERT “El clarinet sol i acompanyat”

Intèrprets: Gerard Romero – clarinet; Bruna Anfruns – violí; Adrià Barranco – violí; Judith Terribas – viola i Francesc Minguella – violoncel.

Rememoració del concert celebrat el passat 21 de juny de 2019 per celebrar el DIA DE LA MÚSICA

Facebook: La Cumprativa de Llorenç del Penedès

Instagram: Lacumprativadellorenç

Tarda, 19:30 h. –El Centre:

PRESENTACIÓ DE LA NOVA TEMPORADA DE CINEMA D’ESTIU

Cinema de qualitat i acurada selecció de pel·lícules, aquesta és la línia del Cinema d’Estiu que vol mantenir el nivell i l’èxit de les temporades passades. Presentem la programació de totes les sessions i els tràilers de lespel·lícules seleccionades per aquest estiu 2020.

DIMARTS, 23. REVETLLA DE SANT JOAN

Nit, 21 h. –La Cumprativa (terrassa):

REVETLLA DE SANT JOAN - SOPAR A LA TERRASSA DE LA CUMPRATIVA

Per apuntar-se cal trucar al telèfon 977677661.

Aforament limitat per estricte ordre de trucada.

Socis: a partir d’ara mateix

No socis: del dia 18 al 22 de juny

DIMECRES, 24. SANT JOAN

Tarda, 19 h. –El Centre:

CONCERT: Carles Beldapresenta “24 rumbes per diatònic”

Carles Belda torna a Llorenç per presentar el seu treball, acompanyat del guitarrista Rafalito Salazar i el percussionista Joanet de Mataró. Un esperat retrobament amb la música en directe, on -mantenint tots els requisits sanitaris establerts- celebrarem la diada de Sant Joan.

Des del seu naixement, la rumba catalana s'ha difós amb una imatge clara: veu, guitarra i percussions senzilles. Ara, d'uns anys ençà, mercès a la revifalla del diatònic i la feina d'un bon grapat de conjunts i artistes, el diatònic s'ha empeltat a aquest paisatge i s'ha fet seva la fórmula màgica de la rumba.

Concert a taquilla inversa.

DIUMENGE, 28:

Nit, 22 h. –El Centre:

CINEMA D’ESTIU: “Día de lluvia en Nueva York”

Que algú com Woody Allen tituli així la seva última obra augura alguna cosa bonica, amb olor a malenconia, a equívocs, a trobades inesperades, a sorpreses. I ho és... el somriure no desapareix en una hora i mitja!

 

II CONCURS FOTOGRÀFIC DE CONFINAMENT    

En aquesta segona ocasió, podeu enviar fotos de les primeressortides que vau poder fer.

Termini de presentació: del 8 al 12 de juny.

Títol: “CAMINS DESCOBERTS DE NOU”

hashtag: #quanvaigpodersortir

Els premis són: un llibre per als menors de 18 anys i productes de la terra (vi o cava) per als majors de 18 anys. Consulteu les bases AQUÍ

 

ACTIVITAT PER A SANT JOAN

Donada la dificultat per organitzar actes al carrer (fins el dia d’avui) us avancem una activitat adreçada als nens i nenes, a la qual hi podeu participar de manera fàcil:

1.-Feu un dibuix de la celebració de Sant Joan (fogueres, coca, petards, música,...), en un full DIN A 4 (vertical o horitzontal)

2.-Feu-li una foto (al dibuix sol i el màxim enquadrat possible)

3.-Envieu-la per WhatsApp al 676199010 (amb el nom del nen/a i any de naixement)

Farem una exposició de tots els dibuixos rebuts a l’aparador de la biblioteca i, se’n seleccionaran alguns que es publicaran al butlletí municipal, que l’Ajuntament reparteix per les cases, amb els noms i cognoms dels nens o nenes.

Es proposen tres categories:

*De 3 a 5 anys (nascuts/des als anys 2014, 2015 i 2016)

*De 6 a 8 anys (nascuts/des als anys 2011, 2012 i 2013)

 *De 9 a 12 anys (nascuts/des als anys 2008, 2009 i 2010)

Termini:del 20 al 30 de juny

Si finalment es pot fer alguna activitat de caire més popular, ja us ho comunicarem.

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA RAMON SICART

De l’1 al 18 de juny de 2020 s'obre el termini d'inscripcions a la nostra entitat per a la Temporada 2020-2021. Aquest període serà de preferència per a tots els jugadors que han estat aquest any en alguna de les categories de l'Entitat, i posteriorment s'obrirà termini per a les possibles noves incorporacions.

Enguany, ja que ha estat una temporada curta i estranya a conseqüència de la Covid-19, oferirem el Campus d'estiu amb més dates, per tal que tots els nens i nenes puguin esbargir-se després d'aquest confinament.

Aquest any les dates seran: 25 i 26 de juny en horari de matí i tarda i del 29 de juny al 17 de juliol en només horari de tarda. Les setmanes poden ser alternes o seguides, com cada any i el campus es durà a terme sempre que arribem a un nombre mínim d'inscrits per a cada setmana.

Si esteu interessats en alguna d'aquestes activitats, feu-nos arribar un mail al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i us farem arribar tota la informació i us resoldrem els dubtes que pugueu tenir.

FI DE TEMPORADA 2019-2020 DE LES ENTITATS

Degut a les causes excepcionals que estem vivint, aquest any les celebracions de cloenda de les diverses entitats no es podran celebrar de la manera que estàvem acostumats/des. Amb tot, les nostres associacions i entitats, després d’aquesta aturada inesperada i obligatòria, treballen per reprendre, en la mesura del possible, la seva activitat als mesos de tardor.