reis16

CARTER REIAL

El Carter Reial de Ses Majestats els Reis d'Orient vindrà a Llorenç a recollir les cartes de tots els nens i nenes el proper diumenge, dia 1 de gener de 2017, al voltant de les 12 del migdia, a la Casa de Cultura.

 

CAVALCADA DE REIS

Abans de començar la tradicional Cavalcada de Reis, ses majestats visitaran els residents del Centre Gerontològic Llorenç per portar-los alguns presents i felicitar-los les festes.

Els Reis Mags d'Orient arribaran al nostre poble el dia 5 de gener a les 7 de la tarda per la carretera de Sant Jaume i entraran per la plaça de la Vila, on esperem que tothom es concentri per rebre’ls de manera popular. Continuaran pel camí de la Plana, carrer Torres i Bages, carrer Àngel Guimerà, carrer Francesc Macià i plaça Immaculada.

A l’església els donarem la benvinguda amb tota la solemnitat que es mereixen. Després de cantar una nadala conjunta –amb la participació de la Coral Harmonia- els Reis iniciaran el repartiment de regals.

 

El dia 5 de gener, la plaça de la Vila, el camí de la Plana, el carrer Torres i Bages, el carrer Àngel Guimerà, el carrer Francesc Macià i la plaça Immaculada estaran tancats al trànsit rodat a partir de les 5 de la tarda a causa de la celebració de la cavalcada.

US DEMANEM QUE NO APARQUEU CAP VEHICLE EN ELS CARRERS ESMENTATS.

 

Gràcies per la vostra col·laboració

 

RECOLLIDA DE PAQUETS

LLOC: Casa de cultura municipal

DIES I HORES:

- Dimarts, 3 de gener de 2017, de 8 a 10 de la nit.

- Dimecres, 4 de gener de 2017, de 8 a 10 de la nit.

- Cada paquet ha de portar una etiqueta amb el nom i l’adreça complets del receptor.

- Només es recollirà un sol paquet per receptor.

- Us demanem que les MIDES no siguin desmesurades (màxim 50 x 50 cm.)

PREU: 1 € per paquet

 

SI POTS... AJUDA!!

 

APADRINAMENT DE MATERIAL ESCOLAR

El Consell Escolar de l’escola Les Cometes organitza la campanya “Apadrinament de material escolar”, basada en la recollida de donacions anònimes, que el Consell Escolar gestiona per afavorir les famílies necessitades en la compra de material escolar bàsic.

Per col·laborar-hi podeu fer les vostres aportacions al compte:

Agrícola i Secció de Crèdit de Llorenç del Penedès S.C.C.L.

ES35 0182 2968 55 0200624878

Indicant “Apadrinament material”

El Consell Escolar està format per representants de famílies, mestres, ajuntament, AMPA i personal d’administració i serveis.

 

CAMPANYA “CAP INFANT FORA DE JOC”

fins el 31 de desembre de 2015 podeu col·laborar amb la CAMPANYA DE RECOLLIDA DE JOGUINES que organitza Creu Roja per repartir-les la Nit de Reis entre les famílies necessitades.

Lloc de recollida a Llorenç: AJUNTAMENT, de 9 a 14 h.

Les joguines han de ser noves o estar en molt bon estat

 

CAMPANYA DE NADAL DE CÀRITAS

Càritas de Llorenç està duent a terme la campanya de RECOLLIDA D’ALIMENTS BÀSICS I PRODUCTES D’HIGIENE per a persones amb greus necessitats. Especialment es requereix: llet, oli, llaunes de conserva i productes d’higiene (personal i per a la llar).

Mireu que la caducitat tingui un marge de temps ampli !

Podeu fer les vostres aportacions als comerços col·laboradors que tenen cartells informatius (fins a festes).