coca

Arribat Sant Joan us tornem a proposar unes activitats familiars, de festa al carrer.

Com els darrers anys, qui ho desitgi podrà participar en l’organització de la foguera col·lectiva, a la qual hi podeu portar material adequat per ser cremat. Tingueu en compte que no s’hi poden posar objectes fets de paper o de roba -que poden volar amb l’aire- ni tampoc plàstics -pels seus efectes contaminants. Fonamentalment han de ser materials que deixin brasa, sobretot fusta.

Podeu deixar aquest material del 17 al 23 de juny als terrenys municipals del final de la rambla Marinada (on hi ha el contenidor de rebuig de l’oli usat). Preguem que el deixeu al lloc exacte, que l’Ajuntament senyalitzarà.

La nit del 23 de juny, el correfoc del Ball de Diables de Llorenç acabarà amb una actuació al costat de la foguera. En finalitzar, els diables l’encendran.

El dia de Sant Joan a la tarda, podrem gaudir d’una estona de bona música a l’aire lliure i, el diumenge, dia 26... entreteniment per a les famílies als jardins d’Oriol Martorell!

Us desitgem que passeu un bon Sant Joan.

Ajuntament de Llorenç del Penedès

Llorenç Cultura i Festa

 

DIJOUS 23. REVETLLA DE SANT JOAN:

A les 22’30 h., sortint del davant de La Cumprativa :

CORREFOC amb el BALL DE DIABLES DE LLORENÇ

Recorregut:

Sortirà del davant de La Cumprativa i baixarà per la Rambla Marinada fins arribar al final de la mateixa, on hi haurà la foguera del poble.

Seguidament, al voltant de la foguera:

ACTUACIÓ del BALL DE DIABLES i ENCESA de la foguera.

DIVENDRES, 24. SANT JOAN: 

A les 22 h., als jardins d’Oriol Martorell:

CONCERT, a càrrec del grup JAZZ ATTACK QUARTET, que oferirá l’espectacle “La història del jazz enfilats dalt d’una guitarra”, amb la col·laboració del prestigiós guitarrista Javi Martínez.

Hi haurà repartiment de coca i cava.

DIUMENGE, 26:

De 18 a 20 h. als jardins d’Oriol Martorell:

JOCS GEGANTS. Recull de jocs de gran format i de diferents formats, per posar a prova les habilitats de petits i de grans.

 

-Consulteu a la pàgina http://interior.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/proteccio_civil/consells_autoproteccio_emergencia/mes_consells_dautoproteccio/revetlles/

 

- Engalaneu els balcons i les finestres amb senyeres.

- Aquest programa pot patir canvis si sorgeixen imprevistos de darrera hora.

- En cas de pluja o mal temps, els actes s’anul·laran.

- Si es proposa alguna altra foguera en altres indrets del poble, els seus organitzadors ho hauran de comunicar a l’Ajuntament per tal de complir la normativa establerta – a 15 m. de distància de qualsevol element urbà, no es pot fer sobre terrenys enquitranats sinó en parcel·les netes i controlades pels responsables,...