DISSABTE, 1:

Vespre, 20 h.-La Cumprativa, (sala del centenari):

POEMES PER L’1 D’OCTUBRE

Iniciem la programació de CUMPRASIA -BIAIXPOÈTIC 2022 amb una lectura de poemes de reivindicació social.

1a part: Participació col·lectiva a micròfon obert on tothom podrà llegir el seu poema o el d’aquell autor que l’hagi emocionat o sorprès

2a part: Poemes escollits de poetes que enguany commemoren aniversaris (naixement, mort, …etc.)

Acte gratuït i obert a tothom (per recitar o com a oient)

DIUMENGE, 2:

Tarda, 19 h. El Centre:

DOCUMENTAL DEL MES ”Rebellion”

El moviment ecologista va veure com el 2008 emergia un nou col·lectiu que apostava per l’acció directa i la desobediència civil. El film mostra els orígens d’Exctintion Rebellion per primer cop. Intens thriller sobre els orígens del col·lectiu (lluites d’egos, ideals i xoc generacional). Inspirador i dramàtic

XERRADA amb Òscar Saladié, degà de la Facultat de Turisme i Geografia a la Universitat Rovira i Virgili i bomber voluntari. 2021.82 mi RU Subtítols: català/castellà.

 

Tarda, 19 h.- La Cumprativa (sala del ball):

BALL amb l’orquestra Jamaika

DIJOUS, 6:

Vespre, 20 h.- La Cumprativa (Sala del Cinema):

CICLE DE CINEMA DE MUNTANYA –A. E. MONTMELL amb el documental “Llum i llibertat”

La matinada de l’1 d’octubre de 2019, més de 500 escaladors van pujar 131 agulles del massís de Montserrat per deixar-hi encesos 131 farells, fent visibles els presidents que Catalunya ha tingut des de l’origen. El documental mostra el poder de les intervencions artístiques i evidencia el conflicte polític entre Catalunya i l’Estat espanyol.

L’Associació Excursionista Montmell hi va participar amb l’apadrinament il·luminació d’una agulla.

DIVENDRES, 7:

Nit, 21:30 h.-La Cumprativa (Sala Centenari

LECTURA DE POEMES DE ROSA FABREGAT

Aprofitant la recent publicació per part de l’Editorial Cumprasia de la sevadarrera obra “L’últim cant”, volem retre un sentit homenatge a l’estimadapoeta, tot recitant una sèrie de poemes escollits entre els que ha escrit. Entrada lliure.

DISSABTE, 8:

Vespre, 20 h.-La Cumprativa (sala del tEatre)

TEATRE amb l’obra “Not talent” de Judit Martin

L’espectacle ha estat ideat, escrit i interpretat per la popular imitadora de programes com “Està passant” o “Polònia”. L’actriu domina a la perfecció l’art de la improvisació i presenta una xerrada sobre la fascinació que provoquen les obres d’art fallides i la desídia que provoca sovint el criteri hegemònic.

Preu: *Socis 14€. *No socis 18€.

Venda anticipada d’entrades a la web www.lacumprativa.cat

DIUMENGE, 9:

A partir de les 11.-La Cumprativa (terrassa)

5è CONCURS DE PAELLES Inscripció gratuïta -veure bases i inscripció a la web www.lacumprativa.cat

(Inscriure amb el nom d’un/a representant de grup i reservar tantes “entrades” com components tingui l’equip).

Tarda, 19 h.- La Cumprativa (sala del ball):

BALL amb el grup Almas Gemelas

Tarda, 19 h.- El Centre:

TEATRE “Mamaaa!!!”, amb la Companyia Telatròlics

De mare només n’hi ha una, però quan aquesta passa dels 100 anys, no té cap intenció de morir-se i té un patrimoni que pot resoldre la vida dels fills...l’espera es fa eterna. Comèdia que mostra la realitat d’una generació que ronda la seixantena i a qui ningú va preparar per aguantar uns pares incombustibles.

DIJOUS, 13:

Tarda, 20 h.- La Cumprativa (sala del cinema)

CICLE DE CINEMA DE MUNTANYA – A. E. MONTMELL, amb el documental “The icefall doctor”

Ang Nima i el seu equip de xerpes, exerceixen la professió més perillosa estadísticament parlant: equipar amb cordes i escales la gelera del Khumbu, a l’Everest. L’objectiu és que alpinistes occidentals tinguin facilitats per assolir el sostre del món.

DIVENDRES, 14 :

Tarda, 18 h.- El Centre:

TALLER DE PRIMERS AUXILIS A LA INFÀNCIA

Dirigida a qualsevol persona relacionada amb els infants. Parlarem de prevenció d'accidents domèstics i actuació en cas que es produeixi qualsevol incident o malaltia.

Amb la col·laboració de les Infermeres del Servei d'Urgències de l'Hospital Comarcal El Vendrell, Susana Solé i Rut Reñé.

Inscripció prèvia a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (per places limitades)

Vespre, 21:30 h.-La Cumprativa (sala del teatre):

RECITAL DE POESIA DE JORDI VALLS

Autor que ha publicat diversos poemaris. Entrada lliure

DIUMENGE, 16:

Migdia, 12 h.- La Cumprativa (sala del centenari)

RONDALLES amb Vivim del cuentu–contes desexplicats

Contes de sempre, però capgirats: Una caputxeta forçuda, una rateta lectora o un patufet gegant us i acompanyaran i us els podreu emportar a casa, ja que estan tots publicats (3-12anys) Preu: Socis Gratuït -No socis 5€ -Oferta no soci acompanyant 2x1

Tarda, 16:15 h.-El Centre:

PARTIT DE FUTBOL Real Madrid-Barça en pantalla gran

Vespre, 20 h.-. El Centre

LECTURA TEATRALITZADA “La boja”

La boja: una dona empoderada a finals del segle XIX

A “La boja”, Àngel Guimerà va pintar un dels seus personatges marginals posseïdors de traces d’heroisme en la Joana, aquesta dona pobra, però lluitant pel que avui en dia en diríem empoderament.

A destacar en la lectura, la presència de dos monstres teatrals com Lluís Soler i Mercè Pons, que han accedit amablement a fer una “col·laboració especial” en aquesta lectura dirigida per Llorenç Rafecas a càrrec del Grup de Teatre del Centre de Llorenç.

Tarda, 19 h. - La Cumprativa (sala del ball):

BALL amb l’orquestra Alma

DIJOUS, 20:

Vespre, 20 h. -La Cumprativa (sala del teatre):

CICLE DE CINEMA DE MUNTANYA – A. E. MONTMELL Documental “Antàrtica, Mon Revé de l’extreme sud”

La passió per la muntanya i el desig de descoberta d’Yvan Estienne el fan somiar en un viatge a l’Antàrtida que finalment va poder experimentar.

DIVENDRES 21:

Tarda, 19 h.- Biblioteca municipal:

L’autor Joan Lluís-Lluís vindrà a parlar del llibre “Junil a les terres dels bàrbars, que el Club de lectura ha tractat per aquesta sessió. Podeu venir com a oients.

Nit, 21:30 h.- La Cumprativa (sala del centenari):

RECITAL DE POESIA D’ANNA GUAL

Autora de diversos poemaris. Entrada lliure

DISSABTE, 22:

Tarda, 15 h.- Sortint de la Casa de cultura:

SORTIDA EN AUTOCAR AL TEATRE GOYA a veure “La Trena” Organitza: Biblioteca municipal

DIUMENGE, 23:

A partir de les 12 del migdia .-La Cumprativa:

COMMEMORACIÓ DEL 40è ANIVERSARI DE LA RECONSTRUCCIÓ

-A partir de les 12h recepció de les autoritats i dels associats al vestíbul de La Cumprativa i seguidament inauguració de la placa commemorativa.

-A continuació a la Sala del Teatre, acte de celebració del 40è Aniversari de La Reconstrucció amb la projecció del vídeo commemoratiu, els parlaments de les autoritats convidades i el lliurament de records als socis patrimonials.

-A partir de les 14h dinar de celebració a la sala de Ball, acompanyats del Grup d’havaneres de Valls “Penjats de l’ham” amb degustació de ron cremat.

*Menú: aperitiu, fideuà de peix (amb opció vegana i sense gluten) i   postres. Vi, aigua i brindis amb cava.*Preu: Socis 15€   *No socis 20€   *Fins a 10 anys 8€Imprescindible apuntar-se a la web de La Cumprativa amb previ pagament o trucar a: 626 84 64 78 - 666 98 56 51

Tarda, 19 h.- El Centre:

CONCERT “Essència de gospel”, dirigit per Argemí Curto. 15 cantaires acompanyants per una banda de jazz amb Daniel Gonzàlez al piano, Xavi Carbó al contrabaix, David Monteagudo a la bateria i David Miret al saxo.

Combinació de temes lents cantats amb molt sentiment i cançons plenes de ritme i energia, amb la idea primordial d’arribar al cor

DIMARTS, 25:Commemoració Dia de la biblioteca

Tarda, 17 h .-Biblioteca:

TALLER A LA BIBLIOTECA

        

DIVENDRES, 28:

Tarda, 19 h.- La Cumprativa (sala del Centenari):

RECITAL DE POESIA DE SANDRA D. ROIG I SANTI BORRELL

Ens acompanyen la Sandra D. Roig i el Santi Borrell (comissari del Festival Poesia a les caves de Sant Sadurní d’anoia),

Dos poetes de l’Alt Penedès que han publicat diversos poemaris. Entrada lliure.

DISSABTE, 29:

Nit, 20:30 h.-La Cumprativa:

CINEMA GAUDÍ amb la pel·lícula “Toscana” *82 min. + 12

Entre riures aquesta comèdia tracta temes com la precarietat laboral, l’abús empresarial, la psicologia clínica, la crítica gastronòmica, la por al compromís en la parella, etc.

Nit, 21 h.- El Centre:

ESPECTACLE IMPROVISACIÓ “Improacatomba”

Espectacle d’humor i improvisació dedicat al món del cinema on el públic pot demanar quina pel·lícula vol veure. Passant per tots els gèneres, els actors i actrius "improvisadors" crearan en directe minipel·lícules en funció del que els demani el públic.

Cada sessió és única i irrepetible. Entrada gratuïta.

Amb el suport de JOVE BAIX PENEDÈS

DIUMENGE, 30:

Migdia, 12:30.- El Centre:

CONCERT VERMUT. Nerea Bassart Trio.

Després d’un primer treball de sonoritat orgànica, “Soroll”, la banda presenta el seu nou disc “Presons”, on aposta per explorar el format trio, amb canvis d’instruments i la incorporació de noves sonoritats mitjançant l’ús del sintetitzador.

Tarda, 19 h.- La Cumprativa:

BALL amb el grup Ruben’s

DILLUNS, 31:

Tarda, 19 h- El Centre.

ESPAI JOVE Túnel del terror

Ja fa més de 500 anys, Llorenç del Penedès va ésser envaït per la foscor... El que semblava una diada normal on actuaven els grups folklòrics del poble va acabar de manera imprevista, alguna cosa va succeir. On és el rei? Enguany, després de tants anys, el rei ve a visitar-nos al Llorenç més terrorífic. Us convidem a trobar-nos amb ell!

Nit, 21 h.-El Centre (sala gran):

SOPAR DE CASTANYADA

Sopar amenitzat abans amb el túnel del terror, castanyers i castanyeres i amb un final de festa ben animat amb el Dj AUBOR.

ASSOCIACIÓ EXCURSIONISTA MONTMELL

9 d’octubre: Matinal per les muntanyes de Prades